Uncategorised

Få deg en god latter denne høsten 😂😹🙈

Til helgen på Josefine Vertshus i Oslo!

Opplev Norges beste komikere på en scene neste helg! Hele 70 komikere skal få tøyet lattermusklene dine til det ytterste. Alt fra Bård Tufte Johansen til Christian Mikkelsen til Are Kalvø. Det er rett og slett en fantastisk lineup alle tre dager!

Fullt program finner du her

Trykk her for billetter

Sommerstandup på Latter – ut august!

Sommeren er definitivt ikke slutt enda – kom deg til hovedscenen på Latter i august. Le på trygg avstand med et stjernelag av komikere hver uke!

Trykk her for billetter

Berrum & Beyer Snakker om greier

Ekstrashow 25. september på Parkteatret i hjertet av Oslo. Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen tar podcasten ut av studio og inn på Parkteatret! Fortsatt noen billetter igjen.

Trykk her for billetter

Rasmus Wold – Sportsidiot

Norges mest sportsgale komiker med sin første standupforestilling! Få med deg denne fantastisk morsomme forestillingen i september og oktober.

Trykk her for billetter

Kevin Vågenes – Singel i parterapi

Høyt elskede Parterapi fra NRK kommer endelig til Latter! Opplev Kjell-Simen, Kenneth, Sara-Eline og flere av de høyt elskede karakterene fra Parterapi-sofaen.

Trykk her for billetter

Sigrid Bonde Tusvik – Heks on the beach

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder med sin første standupforestilling! Forvent deg et fyrverkeri som sprudler, engasjerer og provoserer!

Trykk her for billetter

Dagfinn Lyngbø – Latter i februar 2021

Det gledes at verdens beste Dagfinn kommer til Oslo i februar 2021, etter å ha filleristet hele Bergen i 2020. Årets må se forestilling garantert!

Trykk her for billetter

Radioresepsjonen Live på Rockefeller!

Korona-spesial: Radioresepsjonen kommer til Rockefeller med et eksklusivt og annerledes Postkasse-show, torsdag 17. september!

Livestream – https://tm-link.it/b0jQHO
Liveshow – UTSOLGT

Trykk her for billetter