Høydepunkter

Opplev Spellemannsvinnerne LIVE!

På lørdag forrige uke gikk Spellemanns 50-års jubileum av stabelen på H3 Arene på Fornebu. Her skulle musikkåret 2022 hylles, hvor produsenter, opphavere og artister som utmerket seg i året som gikk skulle hedres🎉

Vis alle nyheter

Nyt norsk musikk i sommer🎵😎

Støtt kulturen gjennom å nyte norsk musikk i sommer. Sjekk om favorittartisten din kommer til ett sted nær deg i sommer. Velkommen til en sommer fullstappet med magiske opplevelser.

Review

Drøm deg bort til 2021✨

Dette er tiden for å drømme seg bort til 2021. Det blir året hvor vi samles for å nyte fantastisk musikk, teater og sport. Det er lov å drømme, for 2021 blir året for de store kulturopplevelsene. Så la oss sammen spole frem til neste år, og begynne å glede oss (...)

Ine Hoem x Ticketmaster LiveIne Hoem x Ticketmaster Live

Få konserten hjem i stua med Ticketmaster Live

Synes du at dagene hjemme med hjemmekontor og hjemmeundervisning kan bli lange og tunge? Da er det både viktig og deilig med litt musikalsk påfyll! Ticketmaster Live er en serie hvor artister og band kommer til oss på kontoret for å holde minikonsert - og vi h (...)

Informasjon COVID-19 (Coronavirus)

Det å ta vare på fansens sikkerhet har vært, og vil alltid være, Ticketmasters viktigste prioritet, spesielt i utfordrende og uvisse tider som disse. Vårt team arbeider kontinuerlig bak kulissene, og vi følger med og lytter til norske myndigheters råd og vurde (...)