Nyheter

Høydepunkter

X Games Norway til Hafjell!

X Games feirer fem år i Norge med et fyrverkeri av et program. Det blir et rent vinterarrangement med norske medaljesjanser i alle konkurranser. Et toppet lag med verdens beste snowboard- og skikjørere ble offentliggjort i dag, og endelig er billettsalget i gang.

Årets julegavetips fra Ticketmaster!

Julaften nærmer seg plutselig med stormskritt. Tiden hvor kos, god mat, familie og gode venner står på agendaen. I tillegg skal gaver kjøpes inn, og da kommer alltid spørsmålet “hva skal man gi bort til jul i år?” Vel, i en tid hvor de fleste har alt de trenger, hva med å gi bort noen fine opplevelser? Vi har laget en oversikt med noen eksempler vi tror vil skape mer glede enn enda en pakke med sokker.

Vis alle nyheter

Taylor Swift til Voldsløkka 26. juni 2020 🤩

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006. I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og det er en ære å melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni!

Anmeldelse av 12 gode råd

Torsdag 29. august var det premiere på 12 Gode Råd med Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen. Begge er 50 og tiden for læring er slutt. Men hvem gir vel bedre råd enn menn over 50 med lav utdanning?

Teater & Show Guide

Sur vind og store skjerf preger høsten. Den kommer så alt for raskt- og da er det greit å søke ly et sted. For eksempel i noen gode røde velourstoler på et teater eller show, sammen med mannen, vennen eller kanskje et familiemedlem?

Planlegg post på Instagram via Facebook

Noen har kanskje brukt tredjepartsverktøy for å planlegge poster på Instagram. Nå har det endelig blitt tilgjengelig i Facebook, nærmere sagt Creator Studio. Vi gir dere en kort innføring i hvordan dette gjøres. Nå kan hele uka på Instagram planlegges på én og samme tid.

De beste øyanatt-konsertene

Øya uka i Oslo er uten tvil et av høydepunktene i sommer. Mange er tilbake fra ferie, fulle av energi og med noen ekstra fregner og farge. Øyauka handler om musikk og kultur. Eventer og konserter florerer, og det er ikke bare på selve festivalen det skjer. Under finner du øyanattips til enhver smak. Alt fra slow-house, støyrock- til country og pop.