Høydepunkter

Disse spiller på Bergenfest i sommer!

Bergenfest er en av de største festivalene vi har i Norge, målt i antall konserter, og antall konsertdager. Fem hele dager med konserter, anført av store artister fra både innland og utland. Bergenfest finner sted på Bergenhus Festning. Et av norges eldste fes (...)

Vis alle nyheter

Miniøya er endelig tilbake!

Miniøya er barnas egen festival og går ENDELIG av stabelen 11. og 12. juni i Tøyenparken. Programmet består av både musikk, dans, teater, litteratur, aktiviteter og verksteder.

STING annonserer konsert i Oslo!

Det er en glede å kunne annonsere at Sting legger til flere datoer på sitt kritikerroste Sting: My Songs-turné, og gjester Oslo Spektrum 19. oktober 2022! Billetter i salg mandag 23. mai kl. 10.00.

Kendrick Lamar tilbake til Norge

Kendrick Lamar er aktuell med det spillet nye albumet «The Mr. Morale & the Big Steppers», hans første på hele fem år! I den forbindelse annonsere han «The Big Steppers Tour», sponset av Amazon Music og Rotation. Gjør dere klare til konsert med en av verdens s (...)

Få med deg siste sesong av Allsang på Grensen!

22. juni går startskuddet for en ny «Allsang på grensen»-sesong. Kjente artister fra inn- og utland er klare når programmet igjen inntar den store scenen på Fredriksten Festning i Halden – og vil gjøre den aller siste «Allsang på grensen»-sesongen på TV 2 til (...)