Nyheter

Åge & Sambandet annonserer sin største konsert noensinne i Oslo

Lørdag 28. juni 2025 inviterer legendene Åge Aleksandersen og Sambandet til en monumental kveld på Voldsløkka i Oslo. Konserten blir bandets største noensinne, og går av stabelen tre måneder før avskjedskonserten på Lerkendal Stadion i Trondheim.

Den siste konserten de spiller sammen 6. september, avslutter tre utsolgte kvelder på hjemmebane, der 75 000 billetter ble revet vekk på rekordtid. Alle disse konsertene skal feire en karriere uten sidestykke her til lands og takker av en æra som har formet norsk rock slik vi kjenner den i dag.

Med over 1,5 millioner solgte plater, et hav av gullplater og utallige priser i beltet, har Åge & Sambandet vært en musikalsk kraft siden oppstarten. Udødelige albumklassikere som «Ramp», «Levva Livet» og «Eldorado» har tjent som lydspor for generasjoner, og den enestående låtkatalogen har rørt millioner av hjerter over hele landet. Åge og Sambandet har spilt i hver en krok av landet, og til og med inntatt majestetiske Royal Albert Hall i London! Bandets karriere strekker seg over et halvt århundre fylt av lidenskap, spilleglede og engasjement.

Det er også duket for gjesteartister på Voldsløkka denne historiske kvelden, når hovedstaden skal ta farvel med Åge & Sambandet!