Nyheter

Forbered deg til et populært billettslipp

Hvordan maksimere sjansene dine for å få tak i billetter når de legges ut for salg? Her er våre aller beste tips for å unngå skuffelser. Noter deg følgende anbefalinger som vil gi deg større sjanse for å få tak i billetter til din favorittartist.

Sjekk ut våre tips

Vi guider deg gjennom hele prosessen💙

Billetter kjøpes på vår nettside, Ticketmaster.no eller via vår app for iPhone eller Android.

1. Opprett en konto

Hvis du ikke allerede har en Ticketmaster-konto, gå inn på Ticketmaster.no og register deg – gjerne i god tid før billettslippet så slipper du å stresse med det samme dag som billettene legges ut for salg.

SLIK REGISTRERER DU DEG

Gå inn på Ticketmaster.no og finn «Logg inn/registrer» i det høyre hjørnet.
Under «Logg inn» trykk på feltet hvor det står opprett en konto. Fyll deretter ut de obligatoriske feltene i skjemaet, om du ønsker informasjon om kommende arrangement og forsalg så krysser du av nederst i skjemaet. Trykk «neste».
Fyll inn ditt telefonnummer og trykk «neste» bekreft koden du får via SMS eller via telefon og trykk «bekreft». Du vil også motta en epost hvor du må bekrefte e-postadressen din.

2. Gjør alt klart i god tid

Lad telefonen din og gjør laptopen din klar. Det er lurt å slette nettstedsdata (cache) og informasjonskapslene (cookies) på forhånd, og passe på at du ikke bruker noen form for VPN-programvare (verken på enheten din eller på WiFi-en). Hvis WiFi-forbindelsen din er litt treg, eller hvis du ikke kan slå av VPN-en, bør du vurdere å bruke mobildata i stedet. Forsikre deg om at du vet hvilke arrangementer, datoer og billettkategorier du ønsker å prøve å få tak i – og hvis du kjøper for venner, sørg for at du har sjekket med dem også.

3. Logg inn på din konto

Hvis du allerede har en konto, sjekk at dine detaljer stemmer før billettene blir tilgjengelige ved å logge inn på Ticketmaster-kontoen din på forhånd. Vi anbefaler å sjekke passord, leveringsadresse og betalingsinformasjon nå, for å redusere eventuell stress når du senere skal kjøpe billetter. Gå til Ticketmaster.no og logg inn på kontoen din for å komme i gang.

Problemer med innlogging? Les våre tips her.

4. Ha betalingskortet ditt klart

Ha betalingskortet ditt klart. De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett. Vennligst ha dette klart. For betaling med Klarna-faktura, må du være over 18 år og kredittverdig. Du kan også bruke Vipps.

5. Ikke last inn siden på nytt

Vær klar ved salgsstart. Åpne kun ett vindu i nettleseren.

Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på «Finn billetter». Er det stor pågang kan du bli passert i en kø. Vi oppretter kø-ordning i det billettsalget starter – det kan også være at køen åpner noen minutter før salgsstart. I noen tilfeller opprettes et venterom før et billettslipp, uansett hvor tidlig du er i venterommet vil fortsatt køen bli opprettet i det billettsalget starter.

Det er ingen fordel å operere med flere nettlesere/vinduer, dersom du gjør det kan du risikere å bli kastet ut av køen. Sørg gjerne for at nettleseren din er oppdatert med nyeste versjon. Når/hvis du kommer i køen – IKKE last inn (refresh) siden. Da kan du miste din plass i køen. Hvis du bruker en mobil må du passe på at skjermen ikke går i dvale, da vil ventesiden settes på pause.

Ticketmaster er utstyrt med sofistikerte systemer som er designet for å håndtere og behandle billettkjøp så raskt som mulig, så det er viktig å holde deg i samme nettleservindu. Køsystemet som vises, er der for en grunn og vil plassere deg forrest i køen så snart som mulig. Når det er din tur i køen vil plassen din bli holdt av i 10 minutter.

6. Ikke forsov deg!

Sett en alarm for når billettene slippes. Sett to alarmer. Og sørg for å sette dem noen minutter før billettene faktisk blir lagt ut for salg. Å gå glipp av det fordi du sov for lenge er ille nok, men å gå glipp av det fordi du glemte å lade telefonen din er mye verre…

Lykke til!

7. Hold deg oppdatert – selv etter arrangementet er utsolgt

Fikk du ikke tak i billetter? Hold deg oppdatert på siste nytt i våre sosiale kanaler, enten på Facebook, Instagram eller TikTok. Det kan være det slippes ekstra billetter på et senere tidspunkt.