Høydepunkter

Cosmopolite vår og sommer 2024

Sjekk ut disse konsertene på Cosmopolite

Cosmopolite presenterer åtte av de hotteste konsertene vi har denne våren og sommeren! Vi har booket hele fire soul-konserter med noen av de fremste amerikanske soul-sangerne, vi får ørkenblues-helten Bombino tilbake, folkemusikk-duoen The Breath + Sudan Dudan (...)

World Theatre Day

World Theatre Day

Den 27. mars er det World Theatre Day. Ved en anledning har vi trekt frem en håndfull forestillinger, musikaler og show du kan oppleve fremover!

Hva skjer i påsken? 🐣

Hva skal du i påsken? Noen drar på fjellet, noen blir hjemme, og noen velger bypåske. Uansett hva du velger så er påsken er en perfekt tid for å utforske kulturelle og underholdende opplevelser!

Vis alle nyheter

Ukas julegavetips [51]

På søndag er det julaften! Her er noen anbefalinger til hva du kan kjøpe til dine nære og kjære!

Ukas julegavetips [50]

Det er 20 dager til julaften og julegaverushet er for alvor i gang! Her er noen anbefalinger til hva du kan kjøpe til dine nære og kjære!

Ukas julegavetips [49]

Det er 20 dager til julaften og julegaverushet er for alvor i gang! Her er noen anbefalinger til hva du kan kjøpe til dine nære og kjære!

Ukas julegavetips [48]

Det er ikke lenge igjen til jul! Sliter du med å finne ut hva du skal gi? Opplevelser er vanlgivis alltid øverst på ønskelista. Sjekk ut noen av våre anbefalinger!

Ukas anbefaling (47)

Vi er kommet godt inn i november, og for en musikalsk uke vi har i vente! Italobrothers, Lil Yachty, Bausa! Alt til enhver smak tar plass denne uken og her er et sammendrag!