Høydepunkter

Ukas anbefaling (48)

Hva skjer denne uken da? Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut hva som skjer i ukas anbefalinger - det beste innen musikk, sport, teater og show.

Vis alle nyheter

JUSTIN BIEBER TIL TRONDHEIM SOMMERTID

Verdensstjernen Justin Bieber kommer til Trondheim for første gang den 7. august 2022 til det som blir den største konserten i byen noensinne! Det er Trondheim Sommertid som har klart å lokke Bieber og hans Justice World Tour til Norge - som kun ett av fire ek (...)

🧡Konserthøsten på SALT 🧡

De syv scenene på SALT art & music er fylt til randen med konserter, impro, teater, stand-up og mer hver dag. På konsertprogrammet i høst finner man storkonserter med de mest fremadstormende popartistene og rockebandene, intimkonserter med nye og spennende ja (...)

Høstslipp fra Øyafestivalen

Etter gjenåpning og de første skikkelige konsertopplevelsene på lang, lang tid, er Øyafestivalen klare for å fylle på programmet for 2022. I dag slippes en strålende miks av nytt og etablert, av fjernt og nært.

Ukas Anbefaling (by:Larm spesial)

For mange sto by:Larm 2020 igjen som den siste live-opplevelsen før samfunnet stengte ned, og nå er det endelig klart for årets festival. Fra torsdag 30.09 til lørdag 02.10 inntar nasjonale og internasjonale artister 15 scener rundt om i hovedstaden. Programme (...)