Høydepunkter

Vis alle nyheter

ThåströmThåström

THÅSTRÖM TIL OSLO SPEKTRUM!

Thåström legger ut på en stor arenaturné neste år, og 14. mars står han på scenen i Oslo Spektrum. Før den tid slipper den kritikerroste artisten sitt ellevte album – vi gleder oss til ny musikk og konsert!

KYGO TIL TELENOR ARENA MED SIN VERDENSTURNÈ!

Kygo er klar for verdensturné og fredag 8. november kommer han hjem til Norge for å lage tidenes fest i Telenor Arena! Med seg som special guest har han GRYFFIN og Victoria Nadine.

GåteGåte

Gåte på hjemmebane i Borggården

Norges Eurovision-håp spiller sommerens eneste trondheimkonsert under Olavsfest!

Sett av torsdag 1. august – da står nemlig selveste Gåte på scenen i Borggården. Da har de allerede hatt hele Europas øyne og ører rettet mot seg under finalen av E (...)

Dream Theater til Oslo SpektrumDream Theater til Oslo Spektrum

DREAM THEATER TIL OSLO SPEKTRUM!

Dream Theater legger ut på turné med en ikonisk bandsammensetning i forbindelse med sitt 40-årsjubileum! Legendene gjester Oslo Spektrum lørdag 9. november.

Cosmopolite vår og sommer 2024Cosmopolite vår og sommer 2024

Sjekk ut disse konsertene på Cosmopolite

Cosmopolite presenterer åtte av de hotteste konsertene vi har denne våren og sommeren! Vi har booket hele fire soul-konserter med noen av de fremste amerikanske soul-sangerne, vi får ørkenblues-helten Bombino tilbake, folkemusikk-duoen The Breath + Sudan Dudan (...)

Sigur Rós til Oslo SpektrumSigur Rós til Oslo Spektrum

SIGUR RÓS TIL OSLO SPEKTRUM MED ORKESTER!

Det er en glede å annonsere at Sigur Rós tar turen tilbake til Norge 28. november! Bandet har for vane å bergta publikum, og denne kvelden gjester de Oslo Spektrum med et fantastisk orkester i ryggen.