Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (22)

Musikal, humorkveld, teater, og mye mer! Sjekk ut ukas anbefaling đŸŽ­đŸŽ¶đŸŽ€

HĂžr’a, dagbok!

Oslo Nye Centralteatret | 30. Mai – 10. Juni

En hiphop-musikal for hele familien – av Amina Sewali.

Nansi er ikke sĂ„ god i norsk. Hun fĂ„r tips om Ă„ begynne Ă„ skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og gĂ„r motvillig med pĂ„ det. Egentlig har hun annet Ă„ gjĂžre. Nansi drĂžmmer nemlig om Ă„ bli Norges stĂžrste rap-stjerne!

HĂžr’a, dagbok er en historie om Ă„ vĂŠre ny i Norge. Om en kul jente som er full av pĂ„gangsmot og minst like tĂžff som mobberne i klassen. Hun er smĂ„frekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake. Nansi trosser dysleksi og de kule gutta pĂ„ skolen for Ă„ bli rap-stjerne. Dette er TĂžyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-sprĂ„k!

P3Live

Parkteatret Scene, Oslo | Onsdag

P3 kjÞrer i gang med Ärets andre runde av P3Live fra Parkteatret, og i kjent stil har de med en hÄndfull artister som er klare for Ä gi deg en unik musikkopplevelse.

Nate og Arian leder en kveld stappfull av spennende artister, nye coverversjoner og nydelig tunes.

Det er et begrenset antall plasser, sÄ sikre deg billetter i dag!

Josefine Luna

Dunk, Oslo | Onsdag

Josefine Luna er en duo fra Asker som skaper musikk med et Ăžnske om Ă„ vĂŠre organiske, og sounden er preget av alt fra jazz, rock, pop, folk og country.

Etter Ä ha gitt ut flere singler og to EP-er, har de gjennom 3 Är bygd seg opp et repertoar med lÄter bestÄende av store klangflater, organisk instrumentering og vakker poesi!

Aftenpodden liveshow

Sentrum Scene, Oslo | Torsdag

Aftenpodden liveshow: Den store sommer-pressekonferansen + supergjest!
NĂ„r politikerne fĂ„r ha et avsluttende sommertreff, skulle det bare mangle at ikke Aftenpodden ogsĂ„ oppsummerer halvĂ„ret som har gĂ„tt – og ser frem mot valget som bare er noen mĂ„neder unna. Hvem er vĂ„rens vinnere og tapere? Og blir det en storby-revolusjon i september? Og hva gjĂžr vi med alt som skjer der ute i verden?

NB! Arrangementet har 18 Ă„rs aldersgrense med legitimasjonsplikt.

Mette Henriette

Parkteatret Scene, Oslo | Fredag

Mette Henriette er en samisk-norsk saksofonist, komponist, improvisatĂžr og bandleder. Med sin sjangeroverskridende tilnĂŠrming beveger hun seg med letthet mellom frijazz til folkemusikkinspirerte samtidskomposisjoner.

Med seg pÄ scenen har hun cellist Judith Hamannn og pianist Johan Lindvall.

Gautes Kveld

Nieu Scene, Oslo | Fredag

Gautes kveld er kvelden der Gaute tar med seg noen av sine favorittkomikere og favorittpersoner til Ă„ underholde deg fra scenen!

Gaute skal selv lose dere gjennom kvelden. Gaute han har lagret masse morro fra internett den siste tiden. Det blir failvideoer, morsomme bilder (av aper som bruker menneskebriller f.eks), facebook-kommenterer osv.

Sikre deg billetter til en kveld fylt med humor og latter!

Dyrene i Hakkebakkeskogen

Bratliparken, Fredrikstad | 2. – 18. Juni

NÄ gleder Klatremus og de andre dyrene seg veldig til Ä fÄ besÞke i Bratliparken igjen!

Med et enkelt trylleslag forvandles parken til en skikkelig “eventyrskog” og det er igjen klart for sommerteater! Familieforestillingen har blitt en kjér tradisjon med en enorm suksess og terningkast 6.

Forestillingene spilles uansett vĂŠr. Husk Ă„ kle deg etter vĂŠret!