Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (22)

Musikal, humorkveld, teater, og mye mer! Sjekk ut ukas anbefaling 🎭🎶🎤

Hør’a, dagbok!

Oslo Nye Centralteatret | 30. Mai – 10. Juni

En hiphop-musikal for hele familien – av Amina Sewali.

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!

Hør’a, dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake. Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk!

P3Live

Parkteatret Scene, Oslo | Onsdag

P3 kjører i gang med årets andre runde av P3Live fra Parkteatret, og i kjent stil har de med en håndfull artister som er klare for å gi deg en unik musikkopplevelse.

Nate og Arian leder en kveld stappfull av spennende artister, nye coverversjoner og nydelig tunes.

Det er et begrenset antall plasser, så sikre deg billetter i dag!

Josefine Luna

Dunk, Oslo | Onsdag

Josefine Luna er en duo fra Asker som skaper musikk med et ønske om å være organiske, og sounden er preget av alt fra jazz, rock, pop, folk og country.

Etter å ha gitt ut flere singler og to EP-er, har de gjennom 3 år bygd seg opp et repertoar med låter bestående av store klangflater, organisk instrumentering og vakker poesi!

Aftenpodden liveshow

Sentrum Scene, Oslo | Torsdag

Aftenpodden liveshow: Den store sommer-pressekonferansen + supergjest!
Når politikerne får ha et avsluttende sommertreff, skulle det bare mangle at ikke Aftenpodden også oppsummerer halvåret som har gått – og ser frem mot valget som bare er noen måneder unna. Hvem er vårens vinnere og tapere? Og blir det en storby-revolusjon i september? Og hva gjør vi med alt som skjer der ute i verden?

NB! Arrangementet har 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt.

Mette Henriette

Parkteatret Scene, Oslo | Fredag

Mette Henriette er en samisk-norsk saksofonist, komponist, improvisatør og bandleder. Med sin sjangeroverskridende tilnærming beveger hun seg med letthet mellom frijazz til folkemusikkinspirerte samtidskomposisjoner.

Med seg på scenen har hun cellist Judith Hamannn og pianist Johan Lindvall.

Gautes Kveld

Nieu Scene, Oslo | Fredag

Gautes kveld er kvelden der Gaute tar med seg noen av sine favorittkomikere og favorittpersoner til å underholde deg fra scenen!

Gaute skal selv lose dere gjennom kvelden. Gaute han har lagret masse morro fra internett den siste tiden. Det blir failvideoer, morsomme bilder (av aper som bruker menneskebriller f.eks), facebook-kommenterer osv.

Sikre deg billetter til en kveld fylt med humor og latter!

Dyrene i Hakkebakkeskogen

Bratliparken, Fredrikstad | 2. – 18. Juni

Nå gleder Klatremus og de andre dyrene seg veldig til å få besøke i Bratliparken igjen!

Med et enkelt trylleslag forvandles parken til en skikkelig “eventyrskog” og det er igjen klart for sommerteater! Familieforestillingen har blitt en kjær tradisjon med en enorm suksess og terningkast 6.

Forestillingene spilles uansett vær. Husk å kle deg etter været!