Høydepunkter

Vis alle nyheter

Ukas julegavetips [49]

Det er 20 dager til julaften og julegaverushet er for alvor i gang! Her er noen anbefalinger til hva du kan kjøpe til dine nære og kjære!

Ukas julegavetips [48]

Det er ikke lenge igjen til jul! Sliter du med å finne ut hva du skal gi? Opplevelser er vanlgivis alltid øverst på ønskelista. Sjekk ut noen av våre anbefalinger!

Ukas anbefaling (47)

Vi er kommet godt inn i november, og for en musikalsk uke vi har i vente! Italobrothers, Lil Yachty, Bausa! Alt til enhver smak tar plass denne uken og her er et sammendrag!

Ukas anbefaling (46)

Denne uka er stjernespekket med arrangementer med blant annet Eurovision-vinner Loreen, Spektrum-aktuelle Undergrunn og hele Norges Chris Holsten! Få med vennegjengen på konsert denne uka fordi det er valuta for pengene!🎉

Ukas anbefaling (45)

Vinteren er kommet og her kommer denne ukas anbefalinger! Liker du musikken til Kurt Nilsen, Bargee eller Kamelen? Ingen av dem? Hva med Michelle Ullestad eller We Love The 90`s & 2000`s? Sjekk ut alle arrangementer for uka her!

Ukas anbefaling (44)

Hopp inn i uka 44 med noen spenstige arrangementer! Liker du Melanie Martinez, Sigrid eller Morten Abel, eller kanskje Zak Abel?

Ukas anbefaling (43)

Uke 43 er her og det er også denne ukas anbefalinger! Her er det noe for enhver, om du liker Hjorterud Allé, Röyksopp eller Jørgen Dahl Moe!🎵