Nyheter

KYGO TIL TELENOR ARENA MED SIN VERDENSTURNÈ!

Kygo er klar for verdensturné og fredag 8. november kommer han hjem til Norge for å lage tidenes fest i Telenor Arena! Med seg som special guest har han GRYFFIN og Victoria Nadine.

Konserten presenteres av Live Nation i samarbeid med NRJ.

I dag annonserte superstjernen, produsenten og DJen første del av sin verdensturné, hvor han gjester Nord-Amerika, Europa og Storbritannia. Kygo er den mestselgende artisten innenfor sjangeren, og datoene i 2024 markerer hans første turné siden 2018 og bringer det utrolige liveshow til hele verden! Den imponerende produksjonen vil inneholde Kygos signaturpiano, strykere, sangere og trommeslagere.

Verdensturnéen besøker ikoniske arenaer verden over, inkludert steder som Hollywood Bowl i Los Angeles, Brooklyns Barclays Center og et show på hjemmebane i Telenor Arena i Oslo.

«Norge – Jeg gleder meg helt sinnsykt til å ta med dette showet og turneen hjem for å dele det med alle dere! Det blir en fantastisk kveld med Gryffin og Victoria Nadiene som oppvarming, og jeg gleder meg til å spille nye og gamle låter! Ses i Oslo <3» Sier Kyrre.

“Få norske artister har klart det Kyrre har fått til, sist han gjestet Norge solgte han ut Ullevaal Stadion som eneste norske soloartist, og vi er stolte av å invitere fansen til Norges største klubbkveld i Telenor Arena!» Forteller Martin Nielsen, Head Promoter hos Live Nation Norge.

Turnéslippet kommer i kjølvannet av artistens nyeste singel «For Life» feat. Zak Abel & Nile Rodgers, som ble sluppet forrige uke.

Uansett om han sitter ved piano i et studio eller spiller på en utsolgt festival stadfester Kygo sin posisjon som et fantastisk talent, en fremtidsrettet produsent, dynamisk DJ og innflytelsesrik superstjerne. Norges egen Kyrre Gørvell-Dahll startet sin eventyrlige reisen i 2013 og ble i det stille en av de mest ettertraktede hitmakerne i verden. Musikken og videoene hans har blitt streamet over 23 milliarder, og slått flere rekorder. Kygo fikk en av sine største hits med «It Ain’t Me» feat. Selena Gomez, som gikk rett inn på topp 10 på Billboard Hot 100 og har over 2,9 milliarder streams globalt. I 2019 slapp han «Higher Love» med Whitney Houston, som genererte ytterligere 1,4 milliarder streams og visninger, samt nådde #1 på Dance Radio. Her viste Kygo i tillegg sin evne til å sette sitt unike preg på en klassiker.

Hans kritikerroste tredje album, «Golden Hour» fra 2020, inneholder anthems som «Like It Is» feat. Zara Larsson & Tyga, «Lose Somebody» fest. OneRepublic og «I’ll Wait» feat. Sasha Alex Sloan. Det har over 2,6 milliarder streams på verdensbasis. Kygo fulgte opp suksessen med sin remiks av Tina Turner-hiten «What’s Love Got To Do With It» og Donna Summers «Hot Stuff» til strålende anmeldelser. Etter å ha headlinert Lollapalooza og Life Is Beautiful i 2022, ved siden av å spille utsolgte headlineshow på Madison Square Garden og Ullevaal Stadion her hjemme i Norge, overrasket Kygo fansen med utgivelsen av sitt fjerde album «Thrill Of The Chase». Her fikk vi servert singler som «Dancing Feet» feat. DNCE, «Woke Up In Love» feat. Gryffin og Calum Scott og «Never Really Loved Me» feat. Dean Lewis. Albumet fikk over 1 milliard streams og debuterte på topp 5 på Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart.

Det er ingen nedre aldersgrense på arrangement om ikke annet er oppgitt i billettvilkårene. Vær obs på at barn under 15 år må være i følge med en voksen person (ref. Politiloven i Bærum Kommune).