Nyheter

Brækhus er klar for ny kamp i Oslos storstue!

The First Lady – CECILIA BRÆKHUS
VS.
The Swedish Princess – KLARA SVENSSON

OSLO SPEKTRUM
28. JANUAR 2017

Billettsalg torsdag 15. desember kl. 09:00


Det andre proff-stevnet på norsk jord byr på et av de største oppgjørene i verden når Brækhus skal hamle opp med førsteutfordrer Svensson!

Alle de fremste norske proffbokserne står på plakaten når Cecilia Brækhus igjen fyller Oslo Spektrum til boksefest lørdag 28. januar 2017. Kvelden toppes med mega-oppgjøret mellom Brækhus og svenske Klara Svensson.

Cecilia Brækhus (29-0) er rangert som verdens beste bokser i weltervekt-klassen, og regnes også som den beste uansett vektklasse. På plassen bak følger ”The Swedish Princess” Klara Svensson (17-1), som etter lange forhandlinger endelig er klar som motstander for ”The First Lady”.

I oktober skapte det første boksestevnet i Norge på 35 år histore. I januar skapes det historie på ny, når alle de fremste norske proffbokserne samles på én og samme kveld. Det betyr at både Kevin Melhus, Aleksander Hagen, Kai Robin Havnaa og Tim-Robin Lihaug skal ut i tøffe kamper før Brækhus og Svensson entrer ringen.

Og som seg hør og bør er den amerikanske ringannonsøren Michael Buffer klar for sitt andre norgesbesøk. Mannen med den legendariske stemmesignaturen ”Let’s get ready to rumble” gjør den historiske bokseaftenen – midt i hjertet av Norge – komplett.

Billetter i salg torsdag 15. desember kl. 09:00