Nyheter

deLillos feirer 40 år og inviterer fansen til storstilt hagefest i Oslo

Lørdag 7. juni 2025 skal generasjoner med fans få servert både kake og tidløse klassikere når et av Norges mest ikoniske og innflytelsesrike rockeband feirer 40 år. deLillos inviterer til parkperlen Frøyas have på Frogner - som skal forvandles til den største bursdagsfesten og konserten bandet noen gang har arrangert.

Frøyas have ligger idyllisk til ved enden av Frognerkilen og med inngang fra Skarpsno. Parken er omringet av gater som vi som fans har gått fulle, men pene, i grålysning og lyttet til en lydløs by. 

Vi har svevd over byen, og vært på vei hjem til en uoppredd seng. 
Vi elsker den lille byen Oslo, hvor alle gatene er forskjellige land og hvor Frøyas have skal bli deLillos land. Kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt eget univers og egen planet skal deLillos forme en arena for allsang, kjærlighet og hagestemning.

Konserten vil bli deLillos sin største konsert noensinne og de vil presentere en katalog som strekker seg over fire tiår og som er en del av vår historie. Det mange sanger, fordelt på hele 19 studioalbum og et kommende nummer 20. 

Det blir sanger vi elsker å høre på plate, radio og sanger vi ønsker å synge med på konsert. Fulle og pene skal vi gå hjem midt i Bygdøy Allé hvor eneste mål er å komme hjem med nye minner fra bandet vi elsker.

Mer info delillos.no // frøyashave.no