Musikk

TAKK FOR I ÅR, ØYA!

Øyafestivalen 2016 – it’s a wrap!

Øya 2016 leverte over all forventning. Strålende vær, nydelige mennesker, herlig utvalg av mat og fantastiske konsertopplevelser! Vi har enda ikke landa helt, og gleder oss allerede til neste års festival i Tøyenparken.

Om du kjenner på de samme følelsene som oss, har du mulighet til å skaffe deg pass til neste års festival allerede nå. Øyafestivalen har nemlig lagt ut et begrenset antall festivalpass til årets pris!

Kjøp festivalpass her!

 

Noen høydepunkter fra Øya

 

Anderson . Paak

Artisten alle snakker om for tiden, Anderson .Paak, gjorde om gressplenen til nattklubb på lørdag. Enda råere og frekkere enn på plata. For en energi denne mannen har på scenen, og det smitter! P3 ga konserten et velfortjent terningkast 6!

 

Kaytranada

Haitisk-canadiske DJ-sensasjonen Kaytranada steppet i siste liten inn for Anohni i Sirkusteltet på onsdag. Han skulle i utgangspunktet spille på Øyanatt, men fikk også æren av å avsluttet onsdagen på Øya med et solid DJ sett i teltet. Musikknyheter ga konserten 8/10.

 

Aurora

Hun har et så vidunderlig vinnende vesen som klarer å dra deg med inn i hennes svevende verden. Med godlåter som «Running with the wolves», «Conqueror» og rare anekdoter erobrer hun publikum. Dagsavisen ga konserten terningkast 5.

 

New Order

Bandet som satte standarden for synth pop spilte en uforglemmelig konsert i Sirkusteltet forran 4500 euforiske publikummere. Aftenposten trillet en 6-er.

 

Grace Jones

Dagbladet smalt til med en 6-er for konserten til Grace Jones på Amfiet lørdag. Hun steppet inn for Haim, som måtte melde avbud etter at de ikke ble ferdig med å spille inn sitt nye album. For de 12.000 tilskuerene som var på Amfiet på lørdag var dette et helt fantastisk plaster på såret.

 

Kvelertak

Kvlertak viste nok en gang hvorfor de er et av norges viktigste rockeband. Selv om lyden var bedre utenfor teltet enn inni, var stemningen upåklagelig! P3 ga terningkast 5.

 

ØYA 2016 var fantastisk!

Øya 2016 - Takk for i år!

Billetter til ØYA 2017 finner du her!