Festival

Festivalsommeren for de som liker rock og metal!

Denne festivalsommeren blir som ingen andre. Kjente band som Metallica, Alice Cooper og The Darkness tar turen til Norge. Og jaggu er det ikke sommeren vi får oppleve både Span og Seigmen på scenen!

Er du klar for litt headbanging i sommer? 🤘
Nedenfor har vi samlet opp kanskje litt for mange av våre favoritter som spiller på årets festivaler!

Alice Cooper
Trondheim Rocks

Alice Cooper gjør én opptreden i Norge i sommer og det blir under Trondheim Rocks. Lineupen består blant annet av FFDP, Rival Sons og Steel Panter!

The Darkness
Trondheim Rocks | Bergenfest

Love is only a feeeeeeling. The Darkness kommer til Trondheim Rocks og Bergenfest denne sommeren. Det blir garantert rock n’ roll og ballader!


Kvelertak
Miniøya | Mablis | Ravnedalen Live | Vinjerock

Kvelertak spiller på flere festivaler i sommer. De var helt rå på x2 utsolgte Sentrum Scene i fjor – dette gleder vi oss til!

Honningbarna
Bergenfest | Dalane Blues Festival | Parkenfestivalen

Honningbarna er kjent for å være helt rå live. Hvor mye stagediving var det egentlig på Tons of Rock i fjor? Det blir nesten stagedive og crowdsurfing garanti!

brenn.
Mablis | Måkeskrik

Speaking of crowdsurf, noe som ikke er ukjent for våre favoritter i brenn. De får du oppleve i både Stavanger og Kristiansand denne sommeren.

Metallica
Tons of Rock

Thrashmetallegendene Metallica tar turen til 10-årsjubileumet til Tons of Rock. Dette blir en feiring vi alle gleder oss til!

TOOL
Tons of Rock

Ikke nok med at Metallica kommer, men TOOL blir også med på Tons of Rocks bursdagsfeiring. Vi ses på sletta i sommer!

Satyricon
Tons of Rock | Beyond the Gates

Satyricon vil sette festivalpublikummet i brann med sine ikoniske låter på Tons of Rock og Beyond the Gates denne sommeren!

Span
Tons of Rock | Parkenfestivalen

I 20 år har vi ventet på et Span-comeback. Drømmen ble til virkelighet tidligere i år da de fylte x2 Rockefeller – det var nyyyydelig! Comebacken er kun i år (sier de). Om du har en bucketlist for sommeren, legg Span på lista di!

Seigmen
Tons of Rock | Midgardsblot | Ravnedalen Live

Seigmen er endelig tilbake med ny musikk, sommerturné og høstturné. Er dette Seigmen-året? Vi gleder oss!

Gåte
Kongsberg Jazzfestival | Olavsfest | Frøyafestivalen | Midgardsblot

Med låter som blander folkemusikk og rock, er de like rå på scenen i dag som de var for over 20 år siden. Kan vi håpe på Fredlysning under Olavsfest kanskje?

Behemoth
Beyond The Gates

Om du fikk med deg Behemoth i fjor, eller da de varma opp for Slipknot i 2020, da vet du hvordan de er live. Hvis du ikke har fått sett Behemoth live, så må du faktisk til Bergen i sommer 🔥

Enslaved
Beyond the Gates

Speaking of Bergen. En veldig god grunn til å dra på Beyond the Gates er for å oppleve Enslaved spille «Frost» i sin helhet. Ja takk, gjerne!

Queens of the Stone Age
Øyafestivalen

Sist gang QOTSA spilte i nærheten av Norge var på fornøyelsesparken Liseberg (SE) i 2019. Ser vi bort i fra det, så har de ikke spilt her på over 10 år! Dette blir deres eneste opptreden i Norge i sommer. Om det blir noe lignende for fem år siden i Sverige, så er det bare å glede seg!

Testament
Midgardsblot

Testament avslutter Europaturneen sin på Borre denne sommeren og det blir deres eneste konsert i Norge denne sommeren. Vi ses på Midgardsblot!

Kalandra
Midgardsblot

Kalandra er et alternativt folk/rock band som skal på Norgesturné i høst. Men før høstturéen starter spiller de på Midgardsblot. Det gledes!

Vader
Midgardblot

Vi er ikke helt ferdige med å anbefale band som skal spille på vikingården i Borre. Er det festivalsommer uten polsk death metal?

Tormentor
Hellbotn Metalfest

Hellbotn Metalfest feirer 10 år! I år kan du blant annet oppleve Tormentor, Sodom, Bömbers og mye mer🔥