Musikk

Kaizers Orchestra annonserer stadionturné og ny låt

Kaizers Orchestra er klare for å skrive et nytt kapittel i norsk musikkhistorie når de i 2025 skal gjøre sine største konserter noensinne. Etter en storslått comeback-turné høsten 2023, etter over ti års fravær, vil bandet gjerne ende comeback-festen på spektakulært vis.

Derfor inviteres hele Kaizerfamilien på stadionkonserter i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og København neste sommer! Denne konsertrekken markerer bandets siste liveopptredener i Norge på flere år og vil bli selve kulminasjonen av comebacket! It’s time!

Da bandet annonserte comebacket, solgte de ut hele 82 000 billetter på bare 14 minutter. Høsten 2023 spilte de 56 klubbkonserter her til lands, før de dro på Europa-turné og opptrådte så på festivaler i Norge og Danmark. Nå er de på turné i USA, men i 2025 er det de store arenaene som gjelder.

I forbindelse med turnéen slipper Kaizers Orchestra også en ny låt: «This Is The Kaizer Family!». Denne klassiske Kaizer-hymnen er fylt til randen med referanser til de ikoniske karakterene fra Kaizer-universet, som Violeta, Beatrice, Resistansen og Dieter Meyers Inst. Bandets elskede og mystiske figurer, som har fascinert fansen i årevis, er tilbake med nye vendinger i deres dramatiske saga.

Turnédatoer:
Oslo – Tons of Rock – 27. juni
Trondheim – Sverresborg – 8. august
Bergen – Koengen – 16. august
Stavanger – SR Bank Arena – 29. august
København – Royal Arena – 6. september