Musikk

Hele Norges UNDERGRUNN tar med «Egoland» til Oslo Spektrum 17.november

Etter ett år med stor suksess for de seks guttene i UNDEGRUNN har de sluppet sitt tredje album på bare tre år. 13.april slapp UG albumet titulert «Egoland», hvor tekstene reflekterer Oslo-guttene sine ferske opplevelser rundt sitt mest suksessfulle og hektiske år til nå. Det er ikke tilfeldig at rapgruppa blir kalt hele Norges UNDERGRUNN, nemlig bare en dag etter releasedagen havnet «Egoland» sine 10 låter på Spotify sin «Top 50 Norway»-liste.

Billetter i salg 19.apr kl. 10

Rapgruppa spilte sin første konsert da de kun var 15 år og har siden den gang utviklet seg til noen av Norges sterkeste liveartister. Ikke bare stiller 20-åringene med gjennomførte sceneantrekk, koreografi og setlister. De opptrer med en vill energi og teft for god stemning som bare UG mestrer.

For ett år siden slapp UNDERGRUNN sitt selvtitulerte album og tok et utsolgt Sentrum Scene med storm. Konserten fikk terningkast seks av NRK P3 som meldte at «Når publikum synger med på hver eneste låt vet du at du er på en bra konsert» og erklærte boybandet som «superstjerner».

Nå er UNDERGRUNN klare for å rive Oslo Spektrum en gang for alle.

«Vi fyller 6 år til høsten. Vi ønsker å feire det med deg – på Spektrum. Håper vi sees. Utenom det er det bare å takke for all støtten. Vi er ingenting foruten. UG4L!», sier UNDERGRUNN.

Billetter i salg fra onsdag 19.april klokken 10:00
Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Ståplass anbefales ikke for barn.