Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (16)

Denne uka byr på opplevelser for både store og små! Konserter, internasjonale artister, og barnefestival er blant annet noe av det du kan oppleve denne uka🤩

The Waterboys

Forum Scene, Bergen | Tirsdag

The Waterboys har nærmest skapt sin egen sjanger med deres briljante miks av folk, rock, gospel og keltisk musikk. Når den legendariske folkrockgruppen endelig vender tilbake til Bergen er det med nytt album og bøttevis av spilleglede!

Judith Hill

Cosmopolite, Oslo | Torsdag

Judith Hill er koristen til noen av nåtidens største stjerner som har tatt steget frem til lyskasterne og overbevist publikum og kritikere med sin enigmatiske utstråling og glitrende soulstemme.

Moren Michiko og faren Robert (Peewee) møttes i et 70-talls funk band. Begge foreldrene bidrar i «Baby I’m Hollywood» og står på scenen sammen med datteren under konserten på Cosmopolite – Michiko på keyboard og Peewee på bass!

Rambow

Sentrum Scene, Oslo | Fredag

Rambow aka Simon Negash ble i 2018 kjent som skuespiller med hovedrollen i NRK-serien Rektors kontor. I 2020 kickstartet han musikk-karrieren sin, og slapp sin aller første singel «Bentley». Både som skuespiller og artist skapte han seg en solid fanbase allerede som 17-åring.

Artistnavnet er følgelig inspirert av filmkarakteren Rambo, men hovedsakelig reflekterer navnet rap-stilen – med måten han skyter bars som en pil og bue!

deLillos

Ullensaker Kulturhus, Jessheim | Fredag

deLillos blir regnet som en av de mest markante gruppene i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. På fredag kan du se gjengen på Ullensaker Kulturhus i Jessheim!

Røros Barnefestival

Storstuggu, Røros | Lørdag

Endelig får Røros sin helt egen barnefestival!

Festivalen vil foregå innendørs på Storstuggu og Røros Hotell, hvor det blir tatt i bruk alle kriker og kroker av huset for å ha plass til alt det spennende innholdet som er planlagt! Det blir også aktiviteter utendørs ved lavvoen og i bassenget!

På festivalen blir det både musikk, scenekunst, film, dans og fortellerkunst i alle former og fasonger. Det blir også mange aktiviteter og lek i samarbeid med naboer og venner!

Post Malone – Twelve Carat Tour

Telenor Arena, Fornebu | Lørdag

På Lørdag denne uken tar Post Malone atter en gang turen til Norge, som vi alle har gledet oss til – denne gangen på sin «Twelve Carat Tour».

Post Malone har med seg en Special Guest: den bergenske rapperen Kamelen!

CAROLA

Rockefeller, Oslo | Lørdag

Carola vender endelig tilbake til Norge, og kommer til Rockefeller, som en del av sin «Carola 4 Faces»-turné! I løpet av denne turneen skal den svenske popstjernen feire fire musikkvelder bestående av fire sjangere: pop, rock, gospel og musikal, og på Rockefeller blir det naturlig nok rock! Blir du med på festen?