Jul

Desemberstemninger

Ole Edvard Antonsen har skapt tradisjon med sin egen førjulsturné ”Desemberstemninger”. I år har han med seg tre fantastiske gjester på hele turneen, Cecilia Vennersten, Stine Hole Ulla og Knut Marius Djupvik

Kjøp billetter

«Den ultimate julekonserten» har vært omkvedet rundt Ole Edvard Antonsens «Desemberstemninger» de siste årene.

Konserten byr på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger, klassiske perler med trompet og sang, til nye og spennende låter og arrangementer som alt er med på å skape den gode, lune stemningen.

Ny gjest på årets turné er den svenske stjernen Cecilia Vennersten, kjent for bla megahiten «Det vackraste» som selvfølgelig blir å høre på årets konserter, i tillegg til de eminente sangerne Stine Hole Ulla og Knut Marius Djupvik som også var med i fjor.

For virkelig å sette de rette stemningene har «Desemberstemninger» med en stor produksjon med lyd og lys, samt Ole Edvards eget band med Rune Tylden (keyboards), Tom Erik Antonsen (bass) og Per Hillestad (trommer).

Velkommen til julekonserten som garantert vil sette deg og dine i en herlig førjulsstemning, like før selve julehøytiden ringes inn.

 

Gloria in Exelsis Deo