Teater

Hva skjer i Bergen i påsken?

Skal du være i Bergen i påsken? ? Her er noen godbiter som kan gjøre påskeferien minnerik:

PåskeExtravaganza
Onsdag 12. april er det klart for PåskeExtravaganza på Standup Bergen. Hva er det som definerer en PåskeExtravaganza? Det er mere av det meste, og det er flere av de beste. Få med deg bra komikere og god stemning. Dette blir så gøy!
Det er en perfekt idé å gå på standup kvelden før helligdager og familietid kicker skikkelig inn.    

Billetter og mer informasjon finner du her.

Christine Hope
Bli bedre kjent med den morsomme Christine Hope i forestillingen «Hope, skulder, kne og tå». Her står kroppsspråk og mimikk i sentrum. Bergens Tidene omtalte forestillingen hennes for tre år siden som «Fysisk komikk på John Cleese-nivå” Det blir nye figurer og parodier, i tillegg til gamle og kjente karakterer. Det er forestilling både 7. og 8. april. Er du bortreist? Chirstine har heldigvis forestillinger etter påskeferien også!

Her kan man fort le så tårene triller!

Billetter og mer informasjon finner du her.

 

Jeppe på Bjerget
Historien av Ludvig Holberg handler om den fattige bonden Jeppe som lever i et ulykkelig ekteskap med Nille. Han drukner sine problemer i alkohol. En dag finner baronen og hans menn Jeppe liggende full på gaten. De bestemmer seg for å tulle med han, og tar han med tilbake til Baronens hjem – kler han i Baronens klær og legger han i hans seng. Historien handler om Jeppe som blir latterliggjort og utnyttet av sine omgivelser. Det ikoniske stykket er morsom underholdning som gir en liten klump i halsen. Her er det få billetter igjen, så her gjelder det å være raskt ute!

Må sees!

Vises 7. april – første fredagen i påskeferien.

Billetter og mer informasjon finner du her.

Danny og den store fasanjakten
Bli dratt inn i den fantastiske Roald Dahl’s fantastiske verden. Den klassiske historien om 10 år gamle Danny og faren hans varmer alles hjerter. Dette er en forestilling for hele familien. Hvem elsker vel ikke Roald Dahl og hans magiske historier?

Billetter og mer informasjon finner du her

Håper dere får en fantastisk påske! ??