Teater

Hva skjer i Trondheim i påsken?

Tilbringer du påskeferien i bartebyen? Finn på noe morsomt med dine nærmeste mellom all påskeegg-spising!

Rosenborg – Molde på Lerkendal 8. april ⚽
Sportsinteressert? Det er uansett alltid stemning på Lerkendal når Rosenborg tar i mot erkerivalene fra Molde. De svarte og hvite har vunnet Eliteserien og cupen de siste to årene, og er igjen klare for å forsvare plasseringen i årets sesong. Molde tok en solid 5.plass i Eliteserien 2016 og har lyst på revansje i Trondheim. Se den legendariske Nicklas Bendtner i den andre hjemmekampen til Rosenborg i Eliteserien 2017!

Billetter og mer informasjon finner du her.

Latter Live på turne – lørdag 8. april

Få med dere tv-suksessen «Latter Live», denne gang på turne! Cecilie Steinmann Neess, Christian Mikkelsen, Dex Carrington, Bjørn-Henning Ødegaard og Magnus Ravneberg er med, direkte fra Olavshallen. Le så tårene triller med noen av Norges morsomste komikere. Det er ledige billetter til showet kl. 21:00.

Billetter og mer informasjon finner du her.

Dylan på nordnorsk 8. april

Ida Løvheim og Johan Aarstein er to unge musikere som gjendikter og fremfører Bob Dylans tekster på nordnorsk. De har fått rosende omtaler, og publikum har vært i ekstase. Disse to harmonerer perfekt, og publikum sitter igjen med frysninger. Lørdag 8. april kommer de til Olavshallen. Ta turen for å oppleve en magisk kveld.

Johan Aarstein & Ida Løvheim – «Æ vil ha dæ»

Billetter og mer informasjon finner du her

Håper alle får en strålende påske! ??