Teater

Hva skjer i Oslo i påsken?

Er du ikke helt begeistret for fjell, snø og ski?

Fortvil ikke! Man trenger ikke å dra på fjellet for å ha det gøy i påsken. Her har du noen tips til fine aktiviteter for en perfekt bypåske:

Latter
Det er lite som slår en kveld fylt med latter!
Man kan få med seg Stand up på klubbscenen på Latter både tirsdag, fredag og lørdag. Her er det fem komikere hver kveld, og hvert show er unikt. Få med deg noen venner og få en fantastisk morsom kveld sammen med noen av de morsomste komikerne i Norge!

Billetter og mer informasjon finner du her.

Emma & Edvard – Kjærlighet i ensomhetens tid
For første gang stilles Edvard Munchs kunst ut sammen med en omfattende videoinstallasjon. I Gustave Flauberts banebrytende historie om Emma Bovary, en drømmende romatiker som havner i ekteskapelig utroskap og ender i tragedie. Kombinasjonen mellom Munchs kunst og teksten til Flaubert er helt unik, og noe man absolutt burde få med seg om man har muligheten.

Billetter og mer informasjon finner du her.

Cabaret
Den verdenskjente musikalen Cabaret spilles både 7. og 8. april på Oslo Nye.  Den har fått fantastisk kritikk – terningkast 5 av blanet annet VG, Aftenposten og Dagbladet. Med i hovedrollene finner man blant annet Hilde Louise Asbjørnsen og Nils Ole Oftebro. Skaff dere billetter til en kveld fylt med god musikk, sang og dans.

Billetter og mer informasjon finner du her.

Murakami by Murakami
Hva med å bruke en dag i ferien til å gå på museum? Utstillingen Murakakami by Murakami på Astrup Fearnley Museet er et godt valg. Astrup Fearnley Museet er det første museet i Skandinavia som presenterer en soloutstilling med den verdenskjente kunstneren Takashi Murakami. En perfekt måte å tilbringe en påskedag på.

Klikk her for mer informasjon og billetter.

Freialand
Man trenger ikke å spise kvikk-lunsjen sin i snøen i påsken. Reis heller til Freia! Her får dere omvisning rundt i produksjonslokalene og et innblikk i hvordan Freias sjokolade blir til. I tillegg får dere muligheten til å lære mer om Freias spennende sjokoladehistorie i opplevelsessenteret. Her blir det interaktive aktiviteter med mye kunnskap, lek og moro. Underveis blir det også delt ut smaksprøver! ☺️ Dere får også støpe deres egen sjokolade, og dekorere emballasjen slik dere ønsker selv. Turen går også innom Freias vakre kantine med kunst av Edvard Munch. Det gis også anledning til å handle i Freias fabrikkbutikk om man ønsker det.

Billetter og mer informasjon finner du her

Inferno Metal Festival
Inferno Metal Festival arrangeres i Oslo hver påske, og samler metalelskere fra hele verden. I år er datoene 12. – 15. april. Det presenteres til sammen ca. 40 band på fire dager, noe som gjør Inferno Metal Festival til Norges største metalfestival. Dette blir RÅTT, og er absolutt noe å få med seg hvis man tilbringer påsken i Oslo.

Billetter og mer informasjon finner du her. 

Ha en strålende påskeferie!