Festival

Feelings: helt ny festival i Bergen!

Landets største konsert- og festivalarrangører går sammen om en helt ny sommerfestival i Bergen!

Billetter i salg fredag 17.mars kl. 12

KARPE og en rekke andre flotte artister er allerede bekreftet til årets festivalnyhet: Feelings Festivalen 25.-26. august!

Norges ledende konsert- og festivalarrangører Live Nation, Bergen Live, Momentium og Sky kan stolt presentere en helt ny musikkfestival på Bergenhus Festning. Flunkende nye FEELINGS sikrer sensommerens store høydepunkt, en magisk to-dagersfestival som appellerer til hele følelsesregistret.

FEELINGS arrangeres for første gang fra fredag 25. august til lørdag 26. august.

Tiden er moden for en ny festival i Bergen som løfter frem den gode musikken, festen og de gode følelsene. Med vakre omgivelser, superstjerner, kometer og flere av de sterkeste navnene innen pop, hiphop og EDM ligger alt til rette for en uforglemmelig avslutning på sommeren. Gressdekt historisk grunn, utsikt til byfjellene og sentrumsnær beliggenhet danner en unik ramme for den fremadstormende festivalnykommeren.

Fra to scener kan publikum oppleve festivalens fantastiske line-up.

FEELINGS vil utvilsomt være et høydepunkt på sommerens festivalkalender. Det loves en helg viet de store følelsene, sjelsettende konsertopplevelser, ellevill festing og energisk klubbmusikk.

På lineupen finnes fjorårets mestselgende artist, KARPE, i tillegg til artister som BROILER, STIG BRENNER, TOVE LO, YUNG LEAN, BALLINCIAGA, KREAM, MARSTEIN, VICTOR LEKSELL, ASH OLSEN, N33D, JONAS BENYOUB, KICKSLIP, SYNNE VO, TYR og VICTORIA NADINE.

Avslutt sommeren 2023 på spektakulært vis på FEELINGS i Bergen. August kan ikke komme fort nok!

Festivalpass i salg fredag 17. mars kl 12.00

Festivalen har aldersgrense 18 år.