Veldedighet

Ticketmaster støtter Krafttak mot kreft!

Ticketmaster har siden 2019 vært stolt parter med Kreftforeningen, og har nå bidratt med over 1 million kroner gjennom donasjoner og andre tiltak. Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjoner, en felles stor dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

I år går pengene til forskning på kreft med spredning

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon den store felles dugnaden i kampen mot kreft. I år samler vi inn penger til forskning på kreft med spredning. Sammen skal vi finansiere forskning som kan gi kreftpasienter med spredning litt mer tid. Aksjonen vil foregå til og med 31.mars 2023.

Hvis du får en kreftdiagnose, så er statistikken på din side: I dag overlever tre av fire i Norge kreft. Men kreft følger også med seg frykten for noe verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres kjære ønsker å høre er: «Spredning»

Heldigvis overlever flere mennesker med kreft, selv om den har spredt seg. Om en lege forteller deg at kreften din er «uhelbredelig», er det ikke nødvendigvis en endelig beskjed. Det betyr bare at det ikke er for øyeblikket noen behandling tilgjengelig som kan ta knekken på din type kreft med spredning – akkurat nå. Men hvem vet hva som kan skje til sommeren? Eller om noen måneder, et år eller ti år fra nå?

For alle som har kreft med spredning – og for alle som er glade i dem – er det alltid håp: Du må bare leve litt til, en dag av gangen. Pasientene sier at de holder ut, at de lever fra kontroll til kontroll. De holder motet oppe og orker å holde livsgleden, fordi de vet at kreftforskere i Norge og resten av verden gjør store og små fremskritt hver eneste dag som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Årets «Krafttak mot kreft»-aksjon er en mulighet til å støtte disse forskerne og deres arbeid.

Ved å donere penger til kreftforskning gir du ikke bare penger; du gir håp. Forskningen som gjøres i dag vil komme mennesker til gode i årene som kommer.

Litt mer tid kan bety alt.

Hvordan kan du hjelpe?