Festival

Vil du se Alan Walker, Zara Larsson, Matoma og flere i sommer?

Denne sommeren kan du se store superstjerner på diverse av festivaler i Norge. Sjekk ut noen av sommerens anbefalinger her!

Matoma

Matoma
NEON | Slottsfjell | Randsfjordfestivalen

Matoma eller Tom Stræte Lagergren ble født i 1991 i Åsnes, Norge – langt fra en stor musikalsk metropol. Men det har ikke hindret den elektroniske produsenten til å bli en av de største internasjonale stjernene innenfor moderne EDM.

Lost Frequencies

Lost Frequencies
FOMA|
NEON

Lost frequencies eller Felix De Laet, har tatt EDM-verdenen med storm siden sitt gjennombrudd med hiten «Are You With Me» i 2014.

Broiler


Broiler
Sommerbris

Broiler har gjort det skarpt i musikkbransjen siden de begynte å dele musikk på YouTube fra gutterommet sitt i 2011. Deres legendariske debutalbum «The Beginning» banet vei for en eventyrlig karriere, med over 1 milliard streams og en rekke kjente hits.

Bebe Rexha

Bebe Rexha
Palmesus

Bebe Rexha har en musikalsk CV som de fleste bare kan drømme om. Før hun ble en solostjerne, skrev hun hits for artister som Eminem, Rihanna og Selena Gomez.

Zara Larsson

Zara Larsson
Slottsfjell | Feelings

Zara Larssons musikalske reise begynte i en alder av 10 år da hun vant Talang 2008 i Sverige. I dag er hun en global superstjerne med millioner av fans og milliarder av avspillinger på Spotify og YouTube. 

LSDXOXO

LSDXOXO
Øyafestivalen

Med en unik blanding av pop, rap og diverse klubbmusikkstiler, er LSDXOXO en aktør som fortsetter å imponere med sin grenseløse kreativitet.

Swedish House Mafia

Swedish House Mafia
Findings

Swedish House Mafia er kjent for sin energiske og melodiske musikk, som kombinerer elementer av house, techno og progressive house. De har produsert en rekke hitsingler, inkludert «Save the World», «One», «Miami 2 Ibiza», «Don’t You Worry Child» og «Greyhound».

Tiësto

Tiësto
Feelings

Tiësto, en legende i den elektroniske musikken, markerer 30 år som en pioner i bransjen i 2024.

Alan Walker

Alan Walker
Palmesus | Findings | Feelings

Alan Walker en av de mest etterspurte artistene på scenen og en konstant figur blant de 100 mest populære artistene på Spotify.