Festival

Festivaler for de aller minste

Hva med en morsom og lærerik opplevelse for hele familien? I sommer kan du ta med deg familien på festival og gi barna et minne for livet. La barna oppleve og utforske nye ting og oppdage nye interesser. Festivaler tilbyr ofte et bredt spekter av aktiviteter og underholdning, slik at barna kan prøve noe de kanskje ikke har prøvd før som å dra på konsert for aller første gang🍦🎶🐳

Vi guider deg gjennom festivalsommeren!

Miniøya

14. – 17. juni
Tøyenparken, Oslo

Miniøya er Norges største musikk- og kulturfestival for barn med et program som består av musikk, dans, teater, litteratur, disko og aktiviteter. Festivalens målgruppe er barn fra 0-12 år med familie. I år kan spiller blant annet Marit Larsen, Musti, KAMARA, brenn., Jonas Benyoub og Kaisa Balto. Dette er virkelig barnas egen festival!

Palmesus Junior

29. juni
Bystranda, Kristiansand

Palmesus Junior er strandfesten for hele familien. Tidlig på dagen er programmet tilpasset de minste med leker, overraskelser, aktiviteter, tivoli, bading, iskrem og tilpasset underholdning fra scenene. Utover ettermiddagen og kvelden starter de store artistene på hovedscenen og stemningen øker frem til det hele avsluttes i en eksplosiv finale – akkurat som på selve Palmesus!  

Kalvstock

08. juli
Storsteigen videregående skole, Alvdal

Kalvstock er en festival for barn og familier fylt til randen av opplevelser – både for øret, kroppen og magen. Programmet er spekket av musikk, verksteder, teater, aktiviteter og muligheter for skaperglede. Dette er en festival hvor alt skjer på barnas premisser!