Uncategorised

Opplev Stephen Hawking og mange flere LIVE!

Verdens største tenkere kommer til Starmus - en sensasjonell vitenskapsfestival 18.-23. juni!

Kjøp billetter

Sjekk ut programmet til Starmus her

Starmus arrangerer en helt unik festival i krysningspunktet mellom vitenskap, kunst og kultur på internasjonalt elitenivå. Her har publikum muligheten til å få oppleve mange av de mest intelligente, kreative og kunstneriske menneskene på planeten!

Starmus vil finne sted i Trondheim Spektrum, hvor publikum kan få med seg verdenseliten som formidler sitt budskap på en forståelig og engasjerende måte. Dette er selvsagt populært andre steder enn i Norge også – Festivalen følges over hele verden, både gjennom pressedekning og direktestrømming av arrangementene.

Dette er en sensasjonell og unik opplevelse som man ikke vil gå glipp av!  

Noen av de som kommer: 

Stephen Hawking: Legendariske Stephen Hawking kommer til Starmus! Den britiske fysikeren og matematikeren er særlig kjent for sin teori om sorte hull og å forbinde den generelle relativitetsteorien med kvantemekanikken.

Buzz Aldrin: Buzz Aldrin reiste til verdensrommet sammen med Neil Armstrong- hvor de ble de to aller første menneskene som spaserte på månen i forbindelse med Apollo 11 – oppdraget!

Larry King: Den legendariske tv-verten kommer! Han er blant annet programleder for Larry King Live på CNN, en av de lengstlevende talkshowene noensinne.

Oliver Stone: Den amerikanske regissøren, manusforfatteren, produsenten og skuespilleren er blant annet kjent for filmer som Platoon (1986), JFK (1991), Natural Born Killers (1994) og Nixon (1995). 

Brian Eno: Brian Eno er en engelsk musiker, komponist, plateprodusent, vokalist og billedkunstner. Han regnes som grunnleggeren av musikkstilen ambient. Han har blant annet jobbet med U2, David Bowie, Talking Heads og Coldplay!

Brian Cox: Programlederen og partikkelfysikeren er blant annet kjent fra naturvitenskapelige tv-program som Wonders of the Solar System. 

+++ Mange andre!

 

 

Sjekk ut filmen for en liten smakebit: 

Starmus Festival IV announcment

Muligheten til å oppleve mange av de mest intelligente, kreative og kunstneriske personene på planeten kommer ikke ofte, så her er det bare å sikre seg billetter så fort som mulig!  

Kjøp billetter her