Uncategorised

Fem mønstre du kan bruke i din Instagram feed.

Få en gjennomført Instagramkonto med et mønster som går igjen gjennom hele feeden din! Hjernen vår elsker forutsigbarhet.

Få en finere instagram feed med ett mønster og ett fargetema. Du har kanskje lagt merke til at de store instagramkontoene ser veldig stilrene ut? Vel, de har noen fargetoner og kombinasjoner de holder seg til som gir en profesjonell og gjennomført look.

I dag skal du få fem mønstertips slik at din konto også blir oppfattet som en Instagramkonto det er lagt litt tanke bak.

MØNSTER 1- lett som en plett
Lett som en plett er den enkleste vi har. Velg deg noen farger som går igjen og bruke samme filter på alle bildene dine.

 

MØNSTER 2- Vertikalen

Vertikal grid er super enkel. Husk: Viktig å alltid legge ut tre poster i løpet av samme dag, hvis ikke mistes symmetrien. Den ene linjen kan være tekst, svart-hvitt bilder, bilder med en spesiell farge eller noe helt annet. Fantasien er din.


MØNSTER 3- tekst bilde tekst

Dette er mønsteret for deg som ønsker 50/50 med tekst og bilder. Dette gir en god forutsigbarhet for følgeren og ser i tillegg veldig gjennomført ut. Her trenger du ikke planlegge flere innlegg per dag for at å beholde symetrien.

MØNSTER 4- horisontalen

Den horisontal er også fin å se på. Du kan ha ett fargetema i den vertikale, tekst, visse type bilder, for eksempel konsertbilder. Dette er fint om du ønsker at noe av ditt innhold skal være noe spesifikt.

MØNSTER 5- ramme rundt

Det ser alltid fint ut med ramme rundt bildet. Du kan bruke apper for å få tykkere ramme rundt bildet, eller du kan bruke den tynne rammen man kan få direkte i instagramappen. Kort forklaring på hvordan du får på rammen kommer her;
Lag et innlegg >finn et bilde> klikk neste>dobbeltklikk på filteret>klikk på firkanten til høyre for 100%>klikk ferdig.