Sport

Nitro Circus Live – denne gjengen gjør ting du IKKE burde prøve hjemme!

Nitro Circus er det eneste underholdningsarrangementet innen actionsport som leverer stunts fra øverste hylle på tvers av flere ekstremsportgrener. Disse profesjonelle utøverne risikerer livet for kjærligheten for actionsport, adrenalin og kameratskap.


Nitro Circus Live ledes av selveste Travis Pastrana, og med seg på turnéen har han plukket med seg en rekke utøvere fra øverste hylle. Med 17 X-Games medaljer regnes Travis Pastrana som et av de største navnene innen ekstremsport. Han var også den første til å lande en dobbel backflip på motorsykkel.

https://youtu.be/3YvLWO-VYJ0


Med seg på turnéen har han blant annet:

Jarryd McNeil (FMX) – En av verdens beste freestyle motor cross-utøvere. Han vant gull i X-games 2015 i Austin for «Best Whip» i Moto X.

Jolene Van Vugt (FMX) – Omtales som «the craziest woman on the planet». Hun holder flere Guinness verdensrekorder og er den første kvinnelige motorcross utøveren som har klart å lande backflip på en «full-sized dirt bike».

Aaron ‘Wheelz’ Fotheringham (rullestol) – Wheelz har gjort sin funksjonshemming om til en evne få har sett maken til. Han er også den eneste i verden som har satt utfor Nitro Circus sin berømte «Giganta Ramp» i rullestol.

 

https://youtu.be/qM1BSdn7LvQ

I 2009 fikk Nitro Circus sit eget program på MTV, og ble raskt det mest sette programmet på MTV noensinne. Med Nitro Circus Live tar de det et skritt lenger, og utfører elleville stunts på ramper du aldri har sett maken til forran tusenvis av tilskuere. 

Det er bare å ta av seg hatten for denne gjengen, for dette er et show vi ikke har sett maken til!

Sjekk ut videoen nedenfor for å se hva du har i vente i Telenor Arena 27. januar 2016!

EUROPE 2016 TOUR TEASER- 13 HUGE SHOWS

Billetter til Nitro Circus Live finner du her!

 

InstagramButton