Sport

Kajakktur langs Nidelven?

Har du lyst til å oppleve Trondheim på en helt unik måte? Bli med på kajakktur og bli kjent med den vakre Nidelven. Dette er en flott mulighet for deg som ønsker et energigivende avbrekk fra hverdagen. Kreves ingen erfaring fra før?

Dagsturen og kveldsturer anbefales for alle som ønsker å oppdage Trondheim store skjønnhet, Nidelven. Det er vanskelig å sette ord på hvor fantastisk landskapet man kan nyte mens man padler nedover elva.

Vår rute: Møtepunktet er ved kunstgressbanen på Tempe idrettsanlegg som ligger i enden av Bostadvegen. VI skal avslute turen på Skansen.

Finn en dato som passer og kjøp billetter her >> bit.ly/2pseQoi

PRAKTISK INFO:
Padletid: ca. 2 timer
Leieprisen inkluderer: 20 min intro om padling, sikkerhet og utstyr. Alt nødvendig padleutstyr. Stabile og trygge dobbelkajakker Kajakk transport.
Priser: 1-4 personer – 400,- per person
5+ personer – 350,- per person + avgifter.

Alternativt: Leie av tørrdrakt: 100,- per person
Personlig padleinstruktør: 500,- (1 instruktør kan veilede opptil 12 personer, maximum kapasitet i en gruppe er 32 personer) For kjøp av flere enn 16 billetter i en gruppe ta kontakt på tlf. 815 33321

Oppmøte 10-15 min. før turen.
Varighet 2 timer.

Aldersgrense for å leie kajakk :
Barn under 12 år må sitte i kajakk med en foresatt.
Barn fra 13 til 16 år må ha tillatelse fra sine foreldre og minst en foresatt må være med på kajakkturen. Ingen rabatt for ledsager.

Adkomst / kollektivtransport:
Møtepunktet er ved kunstgressbanen på Tempe idrettsanlegg som ligger i enden av Bostadvegen. Det er mulig å ta buss til Valøyvegen og deretter 2 min gange til idrettsanlegget. Fra Prinsensgata har du mange bussvalg, blant annet buss nr. 3, 4, 9 og 46. Alle disse rutene har hyppige avganger. For å finne buss fra din nærmeste holdeplass sjekk ut ATBs reiseplanlegger på www.atb.no Bil kan parkeres på oversiden av idrettsanlegget, dvs. ved siden av KLUND.