Anbefalinger

Ukas anbefaling (17)

Hva skjer denne uken da? Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut hva som skjer i ukas anbefalinger - det beste innen musikk, sport, teater og show.

Ghost | Oslo Spektrum | Lørdag

Det kritikerroste metalbandet Ghost inntar Oslo Spektrum lørdag 30. april! Med seg som support har de Uncle Acid & The Deadbeats og Twin Temple.

Ghost har alltid utfordret og skapt overskrifter. Noe som har ført til at de har opparbeidet seg fans verden over, samt vunnet både Grammy og flere svenske Grammis. I flere år har vi fulgt deres mytiske og okkulte historier gravert i metallmusikk, som tar for seg og stadfester bandets posisjon som et av de viktigste rock- og metallbandene akkurat nå.

Det anbefales å se de live, er litt av et opplevelse!

Hans Zimmer | Telenor Arena | Fredag

Den Oscar-, Grammy- og Golden Globe-vinnende komponisten Hans Zimmer returnerer til Telenor Arena, som en del av en større arenaturné gjennom Europa. Hans Zimmer Live 2022 er et helt nytt show, hvor Zimmer tar med seg både band, orkester og et kor for å fremføre hit-komposisjoner fra fansens favorittfilmer, så vel som nyere materiale. I tillegg vil Zimmer fremføre stykker som sjeldent fremføres live.

Publikum kan forvente nok et ekstraordinært sett fredag kveld!

Langs Akerselva presenterer | Kulturkirke Jakob | Fredag

Fredag 29. april arrangeres minifestivalen «Langs Akerselva presenterer». på scnenen skal de kritikerroste norske artistene Ivan AveMasåvaKonradsenOrions Belte spille i Kulturkirken Jakob i Oslo. her får du en show med god musikk i fantastisk omgivelse midt i Oslo sentrum. I tillegg er det studentfordeler som man kan benytte seg av.

Bo Kaspers Orkester | Sentrum Scene | Tirsdag

Svenske Bo Kaspers Orkester har hatt en massiv suksess i hjemlandet, og har en stor tilhengerskare i Norge også. Deres lett sofistikerte blanding av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner som: «Hon är så söt», «Det går en man omkring i mina skor», «Amerika», «Ett & noll», «Vi kommer aldrig att dö», «Undantag», «I samma bil» og «Innan allt försvinner» har ført til en trofast fanskare i hele Skandinavia.

Du kan få mulighet til å se de live på Sentrum Scene allerede tirsdag 26. april

Kalandra | Parkteatret | Onsdag

Processed with VSCO with preset

Med 20 millioner avspillinger det siste året, og en Europaturné med Wardruna planlagt for 2022, begynner musikken til Kalandra å høste internasjonal anerkjennelse. Bandet har ligget og ulmet i undergrunnen av norsk alternativ folk i over ti år, og med et særegent uttrykk og inderlige, sjelsettende konserter har de banet seg frem med oppvarmings-turnéer for Gåte og Seigmen.

Å se de på Parkteatret blir det nærmest en intimkonsert man kan komme!

Heia Fotball live | Parkteatret | Tirsdag

Heia Fotball, kjent fra NRK P3, skal ut på tur og møte fotballentusiaster rundt omkring i Norge!

Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet har siden 2014 laget ukentlig podkast med kjente gjester, og servert gøye historier fra breddefotballens verden. Her blir det 90 minutter med fotballfjas, lokale gjester, drømmelag og muligens noen overraskelser underveis. Heia Fotball!