Nyheter

Langs Akerselva presenterer:

"Langs Akerselva presenterer" er en serie ulike arrangement som settes i gang i tillegg til hovedfestivalen Langs Akerselva 2022. To ganger i året arrangeres "Langs Akerselva presenterer i Kulturkirken Jakob", en gang på våren og en gang på høsten.
Nest "Langs Akerselva presenterer i Kulturkirken Jakob" arrangeres 29. april.

Artister vi kan forvente å se er:

Konradsen

Konradsen er en norsk popduo bestående av Eirik Vildgren og Jenny Marie Sabel. De ga ut debutalbumet Saints and Sebastian Stories i 2019 og fikk for det  Spellemannprisen 2019 i klassen indie/alternativ

Ivan Ave

Ivan Ave er en norsk rapper fra Vinje som har en solid karriere de siste årene, han har gitt to EP (Brains – 2009 og Low Jams 2014) I tillegg har han vunnet flere priser blant annet Spellemannen 2020 for beste album i RnB/Soul

Masåva

Masåva er et norsk Vise/jazz/folk-band fra Oslo startet i 2017.

De ga ut debutalbumet Masåva på Øra Fonogram i oktober 2018. For albumet ble de nominert til Spellemanprisen 2018 i klassen viser. Bandet er god på å skaper magi av hverdagsproblemer, drømmer, sorg og kjærlighet. Vokalist og felespiller Selma French Bolstad skriver låter i et originalt landskap mellom viser, folketoner og jazz, hvor ærlige tekster, fengende riff og gripende melodier kan smelte stein.

Orions Belte

Orions Belte spiller instrumental musikk inspirert av Nigeriansk rock fra 70-tallet, postkort fra den franske rivieraen, Formel 1-løp på Monza-banen i Italia, og da Joe Frazier slo Muhammad Ali i ‘Fight of the Century’ i 1971.

Øyvind Blomstrøm og Chris Holm lever stort sett av å være på veien, og er nesten alltid på reise fra by til by, og land til land. Da deres veier krysset for n’te gang i 2016, ble deres felles drøm om å starte et instrumentalprosjekt endelig satt i gang. Holms makker fra Bergensmiljøet, Kim Åge Furuhaug, ville være med på moroa, og så var Orions Belte født.

Prisma (DK)

Siden utgivelsen av singelen «I Never Wanted To Meet You» i mars 2021, har den danske søskenduoen PRISMA spredt ringer i vannet blant lytterne og har markert seg som et nytt og lovende musikalsk prosjekt. Frida og Sirid Møl Kristensen begynte å lage musikk sammen i barndomsrommet i 2014, og inspirert av artister som Agnes Obel og og The Raveonettes har søstrene truffet en nordisk nerve som inviterer lytteren inn i et filmisk og drømmende univers.

Du kan lese mer om festivalen her