Nyheter

BLÅ | 25 års jubileum!

BLÅ feirer 25 års jubileum tirsdag 28. februar 2023, og har gleden av å annonsere en uke med flere av landets ypperste artister på den smått legendariske scenen i Brenneriveien!

Bli med på feiringen!

Program:
Tirsdag 28.02 – Jaga Jazzist
Onsdag 01.03 – Mollestad & Gustafsson + Hymn + Overraskelse!!
Torsdag 02.03 – Giddygang
Fredag 03.03 – Fra Det Onde ft. Emil Nikolaisen & Jonathan Horne + Anja Lauvdal
Fredag 03.03 – KOSO CLUB m/ mi-el
Lørdag 04.03 – Jazz på gølvet: Skikkelig Jazz Trio
Lørdag 04.03 – Pom Poko
Lørdag 04.03 – Tøyen Holding – Etterfest
Søndag 05.03 – Frank Znort Quartet

Litt om BLÅ

BLÅ sin historie daterer seg tilbake til åpningsdagen 28. februar 1998. Det som en gang i tiden var et gammelt oppbevaringslager for gull og diamanter i Brenneriveien 9c har gjennom årene blitt brukt til så mangt opp gjennom årene før det endte opp slik vi kjenner det i dag – en av Norges premissleverandører for norsk og internasjonal musikk på et høyt kunstnerisk nivå.

BLÅ startet opp som en jazzklubb for ny fremadstormende artister, men programmet var heller ikke begrenset til kun å inneholde jazz.

Mantraet var da som nå å synliggjøre det usynlige og ingenting er utelukket.

En forkjærlighet for musikk generelt har hele veien vært den underliggende drivkraften som har gjort at siden 1998 og frem til nå har Blå presentert mangfoldige tusen artister innenfor alle tenkelige sjangre. BLÅ ønsker å gi deg store konsert og klubbopplevelser.

La deg friste.

BLÅ ønsker å overraske, utfordre og engasjere deg til å oppleve nye uttrykk du ikke visste du likte, presentert av morgendagens nye store artister.

BLÅ handler derimot ikke bare om konserter og klubber. Under sommerhalvåret kan du ikke la være å komme innom uteserveringen vår som strekker seg langs Akerselva under grønne trær som gjør det lett å drømme seg vekk fra det faktum at du sitter midt i Oslo sentrum.