Nyheter

Tidenes headlinerslipp til Kadetten!!

Megan Thee Stallion bekrefter sin ankomst til Kadetten 2022. Det gjør også Stormzy som denne våren gjør hele tre utsolgte The O2 Arena shows i London med sin ‘Heavy Is The Head’ turné.

I tillegg kommer Polo G, som i fjor gikk til førsteplass på Billboard, superstjernen Rema og flere av våre internasjonale og norske Hip Hop favoritter.

På sitt kompromissløse vis har Megan Thee Stallion markert seg i den mannsdominerte hiphop-verdenen. Nå kommer rapperen bak hits som Savage, Body – og ikke minst W.A.P (med Nicki Minaj) til Norge for første gang, når hun headliner Kadetten.

Stormzy har tatt steget fra å freestyle i Londons gater, til en posisjon som én av Storbritannias største artister. Etter å ha toppet listene med debutalbumet Gang Signs & Prayer, headlinet Grime-legenden Glastonbury i 2019 til strålende kritikker.

Megan Thee Stallion og Stormzy får følge av et stjernelag av både norske og internasjonale favoritter.

Polo G er blant USAs mest spennende rappere. Med den ukulele-drevne gjennombruddshiten RAPSTAR, tok den unge artisten i fjor førsteplassen på Billboard Hot 100 i USA, en singel som også ble nummer tre på Spotify i Norge. Senere tok han også førsteplassen med sitt debutalbum Hall Of Fame. 

Nigerianske Rema er allerede en superstjerne til tross for sin unge alder, og er hyllet av storheter som Barack Obama og Drake. Med sangene Iron Man og Dumebi har han endret gamet, og baner vei for sin generasjon og Afrobeats verden over. 

SoFaygo gikk viralt på TikTok med Knock Knock i 2020. Siden har han signert med Travis Scott sitt label Cactus Jack og gjort seg bemerket med en rekke hits. Amerikanerens konsert under Kadetten blir hans første på norsk jord. 

B-Boy Myhre slapp i fjor sitt debutalbum Absolute B-Boy Music. Kadettenpublikummet kan forvente seg bangers som Bank, Harley og Action Man, og om skal vi tro tidligere konserter: Gjesteopptredener fra flere av landets fremste rappere.

I tillegg er det kreative kollektivet AG Club (Avant Garde Club og de nye norske stjerneskuddene BiancaNatnaelCherie Mwangi og Jonas Benyoub med i festivalens nyttårspresang til det tålmodige festivalpublikummet – artister som garantert kommer til å prege både norsk og internasjonal Hip Hop i 2022.   

De største artistene har meldt sin ankomst. Nå håper vi at også du og vennene dine kommer til Kadetten. Billetter til årets festival er i salg!