Nyheter

Ticketmaster Awards: Stem på din favoritt og vinn et Gavekort!

Gjenopplev fjorårets beste live-øyeblikk! Hva var det som ga størst inntrykk innen teater, show, konsert og festival i 2022? Stem nå og vær med i trekningen av et Ticketmaster Gavekort!

Stem her

Fjoråret var fylt med mange live-opplevelser å glede seg over – alt fra fra store internasjonale og nasjonale turnéer, til uforglemmelige festivaler, fantastiske teaterforestillinger og hysterisk morsomme humorshow. Vi ønsker å feire det aller beste innen live-underholdning, og ønsker å høre din mening. Hva var dine beste live-øyeblikk i 2022?

Ticketmaster Awards gir deg sjansen til å stemme på live-opplevelsene som betydde mest for deg. Vi trekker tre heldige vinnere av et Ticketmaster Gavekort til en verdi av NOK 1,000 – bare send inn stemme her, og du er med i trekningen

Stem på dine favoritter i kategoriene; årets show, årets nykommer, årets live-artist, årets spillested og årets festival-opplevelse. De nominerte er🪄

Årets show

Hva ga deg gåsehud, fikk deg til å le eller kanskje felle en tåre? Stem på din favoritt innen teater, komedie og musikal!

Årets nykommer

Hvem mener du var årets nykommer i 2022?

Årets live-artist

Hvem ga deg den beste live-opplevelsen i 2022?

Årets spillested

Hvor hadde du de beste live-opplevelsene i 2022?

Årets festivalopplevelse

Hvilken festival ga deg fjorårets beste opplevelse?

Hvordan funker det?

Avstemningen varer fra 9. – 13. januar 2023 og vinnerne av Ticketmaster Awards annonseres 18. januar her på bloggen og i våre sosiale medier.

Hvordan kan man vinne Ticketmaster Gavekort?

Ved å avgi din stemme er du automatisk med i trekningen av et Ticketmaster Gavekort. Etter avstemningen er avsluttet trekker vi 3 tilfeldige vinnere av et gavekort til en verdi av 1,000 NOK.

Les mer om vilkår og betingelser her.