Ticketmaster Awards

Ticketmaster Awards: Årets nykommer

Hvem mener du er årets nykommer for 2022?

Stem her

De nominerte er 🪄

Ballinciaga

Du må ha bodd under en sten om du ikke har fått med deg Ballinciaga i 2022. Gruppen har tapetsert hitlistene, filleristet VG lista og toppet det hele med en smekk utsolgt konsert i Oslo Spektrum. Denne trioen er kommet for å bli 🔥🔥🔥

Ka2

«Danser med en tjommi» var en av sommerens største bangers og denne fantastiske duoen har spredt kjærligheten på festivaler og dansegulv landet rundt 💗

Ash Olsen

Rap-kometen Ash Olsen har i løpet av det siste året seilet opp som en av landets mest spennende artister.

Makosir

I februar 2022 ble Makosir kåret til “Månedens Urørt” av P3, og derfra har det gått i ett. Makosir har i 2022 rukket å slippe en rekke singler, spilt på by:Larm og spilt inn sin egen P3 Live session!

Jonas Benyoub

Jonas Benyoub ble for alvor kjent for det norske folk i 2022. Feature på Karpe sitt siste prosjekt (årets vers?), årets stjerneskudd under by:Larm og konserter på klubber og festivaler rundt om i landet. Kan det bli bedre?

William Gamborg

Multitalentet stiftet mange først kjennskap til som en del av dansekollektivet Quickstyle. William tok fjorårets by:Larm festival med storm, og vi gleder oss til å se hva som kommer i fremtiden!

Marstein

I første halvdel av 2022 herjet Marstein festivalscener og hitlistene som en del av rapkollektivet UNDERGRUNN. I andre halvdel slapp Marstein sitt første soloprosjekt med tittelen «Medici Marstein» til strålende anmeldelser og tapetsering av hitlistene. Albumet innholder blant annet låten «Frida Kahlo» som per nå har over 8.5 millioner streams på Spotify.

Hedda Mae

Popfenomenet Hedda Mae har et unikt talent i å absorbere en rekke kjente inspirasjoner fra estetikken på 90- og 00-tallet, for å lage futuristisk popmusikk som er helt hennes egen sound.

Ramón

Med monsterhitten «ok jeg lover» ble Ramón stjerne over natten. Med streamingrekorder, turné og albumslipp har 2022 vært et år hvor han for alvor har fått vist hva som bor i han. Vi gleder oss til å se hva 2023 har å by på!

Synne Vo

Stjerneskuddet Synne Vo slo for alvor gjennom i 2022. «Lykke te»- sangeren treffer oss rett i hjertet med sin norskspråklig pop, og i 2022 fikk publikum blant annet glede av å se henne på by:Larm og Fredvika Festivalen ✨

Les mer om de andre kategoriene her! Gi din stemme og bli med i trekningen av et Ticketmaster Gavekort (verdi 1000,-).