Ticketmaster Awards

Ticketmaster Awards: Årets spillested

Hvor hadde du de beste live-opplevelsene i 2022?

Stem her

De nominerte er 🪄

Parkteatret Scene

Den koselige scenen på Grünerløkka i Oslo har hatt mange magiske øyeblikk i 2022. I året som var hadde de konserter og show med blant annet Analog Champagne, 070 Shake, SOHN, Bigbang 30 års jubileum, bbno$, Miriam Bryant, Gracie Abrams, Sassy 009 og Wet Leg for å nevne noen.

USF Verftet

Idyllisk plassert i sjøkanten på Nordnes i Bergen finner du kulturarenaen USF Verftet. I året som var har de fått besøk av Kakkmaddafakka, Kamelen, Highasakite, Tøfl, Hjerteslag, UNDERGRUNN, D.D.E og mange mange fler.

Rockefeller

Det har vært fullt trøkk i år på et av landets mest ikoniske scener. Med konserter så og si hver dag har høydepunktene vært mange for publikum. Central Cee, Little Simz, Ka2, CC Cowboys, Band of Horses, Tøfl og Denzel Curry er bare et knippe av konsertene som har vært i 2022.

Oslo Spektrum

Karpe sine 10 smekk utsolgte show i Oslos storstue var for mange et etterlengtet høydepunkt i 2022. Ellers har blant annet Gabrielle + Veronica Maggio, Stig Brenner, Sondre Justad, CATS, Chris Holsten, Dua Lipa, Vazelina Bilopphøggers, og Sting spilt her.

Bergenhus Festning – Koengen

Bergens største konsertarena har hatt noen minneverdige konserter i 2022. Gabrielle, Post Malone, Highasakite, TOTO, Björk, Brad Paisley, Imagine Dragons og Jeff Beck er bare et knippe av konsertene som har vært der.

DNB Arena

DNB Arena i Stavanger har stått for mange minneverdige konsertopplevelser av stor skala i år. Blant annet har a-ha, Judas Priest, Bryan Adams og Skambankt spilt for fulle hus der, mens hele Rogalands hockeylag – Stavanger Oilers – har det som sin hjemmebane.

Grieghallen

Et fantastisk lokale og scene du bare må oppleve. Bo Kaspers Orkester, Trygve Skaug, Truls Svendsen, Susanne Sundfør og Gabriel Iglesias var bare noen av artistene og showene som besøkte Grieghallen.

Ole Bull Scene

I hjertet av Bergen finner du Ole Bull Scene. I 2022 har du blant annet kunne nyte show fra Dr. Bergland, Christoffer Schjelderup, Stand Up kvelder med Stand Up Bergen, Terje Sporsem, Lars Berrum ++.

John Dee

I fjor fylte den ærverdige lille scenen og nabo til Rockefeller hele 25 år! Det har vært tett mellom høydepunktene i år. Hurula, Fangst, 22-Pistepirkko, Cadaver, King Promise, Skambankt og Whammyboy er bare noen av fjorårets høydepunkter.

Chateau Neuf

Chateau Neuf er tilholdssted for Det Norske Studentersamfund og har hatt en rekke gode show og forestillinger i 2022. Sister Act, Jul i Blåfjell, Kings Of Convenience, JUMP for Joy! og Fran Lebowitz er noen av showene du har kunnet nyte.

Les mer om de andre kategoriene her! Gi din stemme og bli med i trekningen av et Ticketmaster Gavekort (verdi 1000,-).