Ticketmaster Awards

Ticketmaster Awards: Årets Show

Hva ga deg gåsehud, fikk deg til å le eller kanskje felle en tåre? Stem på din favoritt innen teater, komedie og musikal!

Stem her

De nominerte er 🪄

Så som i himmelen

Historien om den verdensberømte dirigenten som forelsker seg i jenta i den lokale butikken har bergtatt publikum på Oslo Nye Teater i 2022. Har du ikke sett forestillingen anbefaler vi å ta turen i 2023!!

Jonas Kinge Bergland

Norges morsomste lege – Jonas Kinge Bergland – har med sitt nyeste soloshow «Dr. Bergland uten grenser» levert treffsikker humor som både engasjerer og får deg til å le!

Raske Menn

Latteren har sittet løst på Chat Noir i høst da Norges raskeste komikere – Raske Menn – har fylt salen med legendariske sketsjer som «Verdenshistorien på fem minutter» , «Donglebærsangen» og «Rødhette», bare for å nevne noe.

Dagfinn Lyngbø

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker – Dagfinn Lyngbø – har med sitt nye standupshow «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars» hatt publikum i sin hule hånd 👾

Snøfall

«Alt man kan ønske seg til jul» – VG. Basert på NRKs enorme julekalendersuksess har forestillingen om foreldreløse Selma har trollbundet store og små hver jul på Oslo Nye Teater.

Truls Svendsen

Med sitt første soloshow noensinne har hele Norges Truls Svendsen levert et show for fulle saler rundt i hele landet.

En natt forbi

Den nyskrevne «En natt forbi» er Bergens helt egne Eggum-musikal! Latteren har sittet løst på Forum Scene i hele høst!

Sister Act

Den verdenskjente musikalen «Sister Act» kom i fjor høst endelig til Norge! «En forrykende gladmusikal» – Aftenposten.

Cats The Musical

Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler gledet mange med sine fabelaktige show i høst!

Kevin Vågenes

Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske Parterapi. Med sitt soloshow «Singel i Parterapi» har den prisvinnende komikeren levert et show til strålende anmeldelser!

Les mer om de andre kategoriene her! Gi din stemme og bli med i trekningen av et Ticketmaster Gavekort (verdi 1000,-).