Nyheter

THIRTY SECONDS TO MARS TIL NORGE I 2024!

Jared Leto klatret ikoniske Empire State Building i New York for å feire at Thirty Seconds to Mars legger ut på en omfattende verdensturné i 2024. Dette er bandets første turné på 5 år, så det er en glede å annonsere at de kommer til Norge og Oslo Spektrum 9. oktober!

Den Oscar-vinnende skuespilleren og bandets frontmann er den første som noen gang har klatret bygningen, og Leto forteller at han har vært fasinert av det imponerende landemerket helt siden han var barn. “The building is a testament of all the things that can be done in the world if we put our minds to it, which is largely the inspiration behind our most recent album, It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day.”

Thirty Seconds to Mars, som består av brødrene Jared og Shannon Leto, kommer triumferende tilbake med sitt sjette studioalbum «It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day». Albumet varsler en ny æra for bandet, en som ikke bare utforsker de mørkere sidene av den menneskelige opplevelsen, men også håpet. Det er en påminnelse om at selv i møte med tilsynelatende umulige hindringer, er det fortsatt skjønnhet å finne i verden. Den første singelen, «Stuck», debuterte blant annet som nummer 1 på Alternative radio chart og er deres raskest klatrende singel på hitlistene gjennom karrieren. Navnet til turneen er hentet fra bandets nyeste singel, «Seasons», som handler om å akseptere endringer når vi beveger oss gjennom årstidene i livet.

Gjør dere klare til en uforglemmelig konsert når Seasons 2024 World Tour kommer til Norge!

Det er ingen aldersgrense, men barn under 13 år må komme i følge med en voksen.