Ticketmaster

21 land – samme brukernavn og passord på din Ticketmaster-konto

Vi introduserer en ny måte å logge inn på - nå kan du bruke samme innlogging på din Ticketmaster-konto uavhengig av land. Dersom du tidligere har hatt kontoer i flere land er disse nå koblet sammen så lenge brukerkontoene er knyttet til samme e-postadresse.

Verifisering av Min Konto for sikker pålogging

Fra og med i dag vil billettkjøpere som logger inn eller oppretter en ny Ticketmaster-konto bli bedt om å tilbakestille passordet sitt for så å legge til et gyldig mobilnummer for å verifisere kontoen.

Hvordan funker det?

  1. Neste gang du logger deg inn vil du bli bedt om å tilbakestill passordet ditt og opprette et nytt passord.
  2. Verifiser kontoen din ved å legge inn et gyldig mobilnummer.
  3. Deretter vil du motta en engangskode på SMS.
  4. Legg inn engangskoden for å bekrefte at du er brukerkontoens eier og telefonnummeret blir knyttet til brukerkontoen din.

For en sikrere pålogging vil du senere kunne bruke telefonnummeret ditt til å gjenopprette brukerkontoen eller til å verifisere deg når du trenger å gjøre endringer på din profil.

Dersom du allerede har mer enn én Ticketmaster-konto i ulike land, og disse er knyttet til samme e-postadresse:

  • Vi kobler nå disse brukerkontoene sammen.
  • Neste gang du logger deg inn vil du bli bedt om å lage et passord som vil gjelde for alle brukerkontoene som er koblet sammen.

Dersom du kun har én brukerkonto i ett land og oppretter en ny på Ticketmasters nettside i et annet land med samme e-postadresse:

  • Vi kobler automatisk disse kontoene sammen ved å bruke ditt allerede eksisterende passord og brukeropplysninger.

Du kan fremdeles endre markedssamtykke og andre preferanser separat for hver brukerkonto, men kontoopplysningene dine vil bli koblet til en global brukerkonto.

I hvilke land gjelder dette?

I tillegg til Norge gjelder dette Ticketmaster i Sverige, Finland, USA, Canada, UK, Irland, Mexico, New Zealand, Australia, Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Tyskland, Nederland, Polen, Sør-Afrika, Spania, Sveits og De forente arabiske emirater.