Musikk

TATE MCRAE TIL NORGE MED THINK LATER TOUR 2024!

Den nye pop-sensasjonen, Tate McRae, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye album «THINK LATER». 3. mai 2024 står Oslo Spektrum for tur, og med seg som special guest har hun charlieonnafriday.

Billetter i salg fredag 10. nov kl. 10

Tate McRae har raskt etablert seg som en av musikkverdenens mest lovende talenter, og hennes nylige suksess med den fengende singelen “greedy”, som toppet Spotify Global Chart-listen og nådde topp 3 på Billboard Global 200-listen, har bare forsterket hennes posisjon som en pop-sensasjon.

Den massive Live Nation-produserte turnéen vil omfatte 53 konserter i Europa, Nord-Amerika, Australia og New Zealand. Turneen starter onsdag 17. april i Dublin, Irland på Olympia Theatre, og vil fortsette med konserter i London, Amsterdam, Paris, Los Angeles, Sydney og ikke minst Oslo, før den avsluttes i Wellington, New Zealand, november 2024.

Hennes kommende album, THINK LATER, er produsert i samarbeid med hitmakeren Ryan Tedder som har produsert sanger for artister som Beyoncé, Taylor Swift og Adele. Albumet vil være fullpakket med popappell og vil vise frem Tates uendelige vokaltalent og utvikling som låtskriver. ‘THINK LATER TOUR’ vil se Tate spille på de største og mest ikoniske arenaene i karrieren hennes så langt.

Opplev popstjernen når hun inntar Oslo Spektrum neste år med et forrykende show!


Det er ingen aldersgrense, men barn under 13 år må komme i følge med en voksen.