Nyheter

The Weeknd til Telenor Arena

Det er en glede å ønske velkommen til The After Hours Tour på Telenor Arena fredag 6. november 2020!

Kjøp billetter her

Musikken spiller en viktig rolle i tiden vi nå befinner oss i. For oss på Live Nation kontoret så er det godt å se fremover, kunne dele nyheter langt frem i tid, og ikke minst lytte og danse til albumet som The Weeknd leverte sist fredag. Og skal vi tro streaming-tallene er det mange som deler vår begeistring og som gleder seg til å komme sammen igjen, sier Martin Nielsen i Live Nation.

Popsensasjonen i verdenstoppen

The Weeknd ble raskt en popsensasjon. Han har lykkes stort i å blande en rekke sjangre med sin melankolske stil, «tåkete» produksjoner og tidvis støyende beats. En formel som har resultert i en rekke verdenshits.

7. mars i år gjestet The Weeknd Saturday Night Live, i forkant av sitt nye album, After Hours. Fremføringen av låten Blinding Lights gir en herlig forsmak til artistens liveuttrykk. The Weeknd har nå offentligjort sin verdensomspennende turne The After Hours Tour, som etter planen skal starte i juni 2020. På After Hours Tour vil artisten ha med seg toppmoderne LED og videoproduksjon og en av de mest innovative sceneproduksjonene som er laget for arenakonserter.

Vi trenger å se fremover, ha noe å glede oss over og vi trenger artister som The Weeknd. Artister som leverer låter, album og konsertopplevelser i verdensklasse.  Den 6. november skal vi igjen synge og danse sammen.

Kjøp billetter her