Nyheter

Sondre Justad vender endelig tilbake til scenen, og inviterer til hele to kvelder i Oslo Spektrum 25. og 26. mars.

Bli med på Reisen til Spektrum du også! Billetter er i salg via reisentilspektrum.no 4. november kl. 20:00. 

«Det kjennes overveldende og sykt inspirerende. Dette blir våre største konserter noen gang, men samtidig vil jeg at det skal kjennes som de næreste og mest personlige. Etter to og et halvt år borte fra scenen blir det sterkt å treffe publikum og være en del av noe større igjen.», sier hovedpersonen selv om det hele.

Justad ble allemannseie nærmest over natta da debutalbumet Riv i hjertet ble sluppet i 2015. Siden har et stadig voksende publikum trykket den nordnorske artisten til sitt bryst, med låter som «Ikke som de andre», «Tida vi bare va», «Fontena på Youngstorget» og «Sorry» som spydspisser.

Samtidig har han vokst til å bli en av landets mest populære liveartister, og det er nettopp på scenen at Justad for alvor føler seg hjemme. I kjølvannet av debutalbumet reiste han rett ut på sin første turné, og siden har han ikke sett seg tilbake.

Artisten ble raskt kjent for å levere gripende og energiske opptredener, og skapte tidlig et spesielt bånd til lytterskaren sin. Han balanserer mellom det pompøse og nære, alltid med en tilstedeværelse og et samspill med publikum som gjør hver eneste konsert til noe eget.

Etter et langt avbrekk er liveartisten Sondre Justad nå sulten som aldri før. I februar slippes hans tredje album, og 25. og 26. mars tar han med seg sitt faste band til Oslo Spektrum, for det som blir hans eneste konserter våren 2022.

Billetter er i salg via reisentilspektrum.no 4. november kl. 20:00. 

I tillegg til konserten gir billetten også tilgang til en dynamisk opplevelse som allerede er i gang, kalt Reisen til Spektrum.

Med Reisen til Spektrum ønsker Sondre Justad å bygge et fellesskap, kommunisere direkte publikummet sitt og gi de alle en unik opplevelse som varer fra billetten er kjøpt til de møtes i i slutten av mars. Opplevelsene foregår både digitalt og fysisk, og Sondre kommer til å fortsette å skape nye ting fram til konsertene.