Nyheter

10 konserter du bør få med deg i sommer på Rockefeller

Sommeren på Rockefeller er helt fantastisk. Ikke alle har fri hele sommeren, og da er det perfekt å kose seg ekstra på kveldene med en konsert. Vi trenger ikke fortelle deg hvor gøy en bra konsert er, det vet du godt fra før. Vi har dog en liste med anbefalinger til deg som liker variert musikk med dyktige artister.

Texas // Rockefeller // Mandag 4. juni 

Det populære skotske popbandet, med Sharleen Spiteri i spissen, har solgt over 40 millioner album. De er kjent for store hits som «I Don’t Want A Lover», «Say What You Want», «Summer Son» og «Inner Smile»
Billetter her

Texas 25 – Celebrating 25 Years of Texas

 

Angus & Julia Stone // Sentrum Scnene // Torsdag 14. juni

Den australske søskenduoen Angus & Julia Stone kommer endelig tilbake til Oslo med sin lekre folk-pop. Deres stillfarne og hypnotiske låter har infiltrert ikke bare publikums hjerter, men også en rekke filmer og tv-serier som «Pretty Little Liars», «Suits» og «Revenge»
Billetter her

Angus & Julia Stone - Chateau

 

Sparks // Rockefeller // Torsdag 14. juni

Sparks har – ikke uten grunn – blitt kalt «the smartest, most consistently evolving band in the history of rock». Brødrene Ron og Russell Mael fra California har tråkket sine egne musikalske stier siden 1971. Musikken har alltid vært innovative og umiddelbart identifiserbar.
Billetter her

Sparks - When I'm With You (Official Video)

George Clinton // Rockefeller // Fredag 22. juni

Dr. Funkenstein har med seg fullt band, og snart femti år med funk, soul og psykedelia i bagasjen! Gjør deg klar for en helaften med funkens gudfar på Rockefeller!
Billetter her

George Clinton & Parliament Funkadelic - Give Up The Funk - Later... with Jools Holland - BBC Two

Tekashi 6ix9ine // Sentrum Scene // Tirsdag 26. juni
Hitlåtene til Tekashi kom som perler på en snor etter at han slo gjennom; «Billy», «Rondo» hvor han fikk drahjelp av Tory lanez og Young Thug, og ikke minst «Keke» som ble gjestet av Fetty Wap og A Boogie Wit da Hoodie». I Februar slapp han mixtapen «Day 69», som debuterte på 14 plass på VG lista. Hip hop sensasjonen er klar for sin første konsert i Norge, og vi gleder oss stort!
Billetter her

6IX9INE "Gotti" (WSHH Exclusive - Official Music Video)

 

Prophets of Rage // Sentrum Scnene // Mandag 2. juli 

Supergruppa Prophets of Rage, med medlemmer fra Rage Against The Machine, Public Enemy og Cypress Hill, kommer hit! Rap Rock gruppen lager garantert liv en mandags kveld.
Billetter her

Prophets of Rage - Prophets Of Rage (Official Video)

 

D’Angelo //  Sentrum Scene // Fredag 6. juli & lørdag 7. juli

D’Angelo er en av de mest innflytelsesrike soulartistene i vår tid. Inspirert av store soulartister som Marvin Gaye, Stevie Wonder og Curtis Mayfield, tråkket han videre i deres fotspor i spissen for 90-tallets neo-soulbølge. Live er han et fyrverkeri. Han spilte på Quartfestivalen i 2000 – en konsert som ofte blir trukket fram som en av festivalhistoriens absolutte høydepunkt. Når han nå kommer tilbake til Sentrum Scene er det med et stjernelag av musikere, som Jesse Johnson, Pino Palladino, Isaiah Sharkey, og Karriem Riggins.
Billetter her

D'Angelo - Untitled (How Does It Feel) (Official Music Video)

Tower of Power // Rockefeller // Tirsdag 17. juli

I 50 år har Tower of Powers hete sammensmeltning av soul, jazz, funk og rock sørget for utsolgte hus og svette dansegulv på konsertarenaer verden over. De har en av verdens mest legendariske blåserrekker, en rytmeseksjon som groover som få andre, og fantastiske vokalister. Dette blir en FAB tirsdag.
Billetter her

Tower of Power 40th Anniversary

Slowdive // Rockefeller // Onsdag 18. juli

Shoegazepionerene i Slowdive gjorde i fjor et mildt sagt imponerende albumcomeback, og i sommer inviterer de til klubbkonsert av kosmisk kaliber på Rockefeller.
Billetter her

Slowdive - Don't Know Why (Official Video)

Franz Ferdinand // Sentrum Scene // Onsdag 29. aug

Deres millionselgende selvtitulerte debut med hits som «Take Me Out», «This Fire» og «The Dark Of The Matinée» sparket i gang en karriere som har gjort dem til et av det siste tiårets mest markante britiske indieband.
Glasgow-bandet mikser postpunk/new wave med discoaktige elementer til en fengende og dansbar blanding
Billetter her

Franz Ferdinand - Take Me Out (Official Video)