Nyheter

JUBILEUMSKONSERT MED D.D.E. I OSLO SPEKTRUM!

Lørdag 26. november 2022 byr D.D.E. opp til festforestilling i hovedstaden Anledningen er 30 fylte år, og manesjen er intet mindre enn Oslo Spektrum. Sirkus D.D.E. byr på allsang og fest, på magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, dette blir en unik opplevelse!

I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hiter, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, vært perlevenner og visstnok også hatt en og annen krangel. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» og til eventyret de nå kan se tilbake på.

«Om det var noen tvil om hvem som er kongene av Trøndelag (6)»

Adressa

Når D.D.E. innbyr til store markering, er det med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det er med alle som har sunget med, hoppet og danset. SIRKUS er forestillingen du ikke bare skal se og høre. Det er forestillingen du blir deltager i når hele Trondheim Spektrum tas i bruk.

«Spektakulært sirkus for historiebøkene»

Namdalsavisa

Uten Frode Viken hadde det ikke vært noe D.D.E. Han var sentral i hva bandet ble, og var en viktig skaperkraft. Frode gikk dessverre bort i 2018. Men sangene han laget og tekstene han skrev, lever videre til evig tid.

Vi gleder oss til feiring og allsang med veteranene i Oslo!