Nyheter

Hva skjer i Oslo? 15. – 21. oktober

 

We Get Oslo
Vivaldi Hagen Strauss
VIVALDI-HAGEN-STRAUSS
Oslo Konserthus // 15. oktober

Melankoli er hovedtema for denne kvelden i Oslo Konserthus. Filharmonien fremfører Vivaldi, viola d’amore i d-moll og Richard Strauss, Tod und Verklärung.
Komponist Lars Petter Hagen vil også fremføre to av sine egne verk.
Kjøp billetter
Atmosphere
ATMOSPHERE
Parkteatret // 17. oktober

Det er 11 år siden de slapp debutalbumet «Overcast». Da hip-hop gruppen fra Minneapolis slapp sitt nyeste album «When life gives you lemons, pain that shit gold» smalt den rett inn på femteplass på Billboard 200 lista. Nå er de klare for Parkteatret!
Kjøp billetter
Christian Mistress
CHRISTIAN MISTRESS
Pokalen Pub // 17. oktober

17. oktober er det heavy metal kveld på Pokalen, og releasekonsert med Christian Mistress for deres siste album «Possession». Heavy-riff, rivende soloer og vokalen til Christine Davis gjør dette til en rå liveopplevelse!
Kjøp billetter
Young Fathers
YOUNG FATHERS
Blå // 17. oktober

Hip-hop gruppa fra Scottland har tidligere vunnet prisen for «album of the year» og er for tiden på Europaturnè. 17. oktober står trioen for underholdningen på Blå!
Kjøp billetter
Waterboys
WATERBOYS
Sentrum Scene // 18. oktober

Selv om billettene til konserten 17. oktober på Rockefeller ble revet bort, er det ikke for sent å få med seg Waterboys! Det er fortsatt billetter til ekstrakonserten på Sentrum Scene.
Kjøp billetter
Lizz Wright
LIZZ WRIGHT
Cosmopolite // 18. oktober

I grenseland mellom gospel, rythm’n’blues og jazz, finner vi Lizz Wright. Hun har nettopp sluppet albumet «Freedom & Surrender» og du kan se henne på Cosmopolite 18. oktober.
Kjøp billetter
Jon Byrd
JON BYRD
Buckleys // 18. oktober

Jon Byrd tar med seg countrylåter fra Nashville når han besøker Oslo 18. oktober. Han har nettopp sluppet en «skikkelig saftig» countryplate, som tildels tar for seg hans reise til countrymusikkens hjemby.
Kjøp billetter
Imagine Dragons
IMAGINE DRAGONS
Oslo Spektrum // 20. oktober

Imagine Dragons besøker Oslo Spektrum på sin Smoke + Mirrors Tour. Bandet er kjent for blant annet hit-låta «Radioactive» og for å være et fantastisk live band! OBS! Få billetter igjen.
Kjøp billetter
OBOS
Kjerlighetsbrev
KJÆRLIGHETSBREV
Centralteateret // 15. – 17. oktober

Kjærlighetsbrev er historien om en livslang kjærlighet som av skjebnens ugranskelige årsaker aldri blir realisert. Med Toralv Maurstad og Kari Simonsen.
Kjøp billetter
Jonas Bergland
JONAS BERGLAND
Latter // 15. – 31. oktober

Den allsidig komikeren Jonas Bergland står klar med eget show på Latter. Etter seks år på legestudiet og tre år i helsevenet, har han ett og annet å si om denne gåtefulle bransjen.
Kjøp billetter
Cohen
COHEN
Oslo Nye // 15. – 31. oktober

Obs! Siste 12 forestillinger – gå ikke glipp av denne reisen inn i Leonard Cohens magiske verden, skildret gjennom Håvard Rems solide oversettelser. Med blant andre Espen Beranek Holm, Marian Aas Hansen og Geir Zahl .
Kjøp billetter
Diva Beast
DIVA & THE BEAST
Chat Noir // 15. okt – 7. nov

Opplev Øyvnd Blunch og Reidun Sæther i det humoristiske musikalske showet Diva & the Beast. Det blir innslag fra store musikaler og klassikere fra tidenes hitlister.
Kjøp billetter
Nordic Choice Hotels