Nyheter

girl in red til Oslo Spektrum, 3. oktober

girl in red slipper det etterlengtede albumet ‘I’M DOING IT AGAIN BABY’ 12. april.

3. oktober spiller hun ENDELIG i Norge igjen, og for første gang i Oslo Spektrum.

«Jeg har lyst til å gjøre noe ekstra for Oslo. Jeg må finne ut av noe sykt.» – Marie Ulven til VG 

Det er hele 5 år siden girl in red spilte siste klubbkonsert i Norge, på et utsolgt Parkteatret i Oslo i desember 2019. Siden da har Hortenjenta spilt utsolgte konserter over hele verden, inkludert store festivaler som Glastonbury, Lollapalooza og Coachella, turnert med Billie Eilish og Conan Gray, vunnet Spellemannpris for Årets Album og Beste Artist, blitt nominert til BBCs Sound of 2021, og vunnet Telenor Culture Prize 2022. Flere av låtene hennes har nådd nisifrede strømmetall på Spotify.

Sist, men absolutt ikke minst, tilbrakte hun en måned som oppvarmingsartist for selveste Taylor Swift på den nordamerikanske delen av hennes rekordbrytende Eras Tour.

«Dette er virkelig på tide! Vi har ventet lenge på å få Girl in Red til å spille i selveste Oslo Spektrum, og endelig skjer det. Jeg vet at dette blir en episk og uforglemmelig konsert. Ses i oktober!» – Peer Osmundsvaag, Promoter All Things Live 

Ulvens suksesser har ført henne langt fra soverommet der hun spilte inn sine tidligste opptak og debutsingelen «i wanna be your girlfriend». Siden den gang har hun ligget helt i toppsjiktet av alternative popartister, og hennes ærlige tekster og intime produksjon har begeistret lyttere over hele verden.

«Jeg tror jeg bare har vært på en reise med å elske meg selv. Finne min egenverdi, tillate kjæresten min å elske meg, tillate noen å elske meg for første gang. Si ja til livet. Denne platen er litt morsommere og lekfull, og det er mye mer humor – det er litt av alt der, som mitt første album.» – Marie Ulven

Med sitt debutalbum på Columbia Records ‘I’M DOING IT AGAIN BABY!’ gir hun lytterne innsikt i sine siste to og et halvt år gjennom ti sanger fylt med ærlighet, humor, og det hun kaller «tøffe greier.» Albumet er en feiring av livet, kjærligheten og den kreative impulsen.

«De siste fem årene har vært så ville, og at jeg har fått denne muligheten er vilt. Men det som virkelig treffer meg nå er at jeg må forfølge musikk fullt ut, og det er noe jeg vil gjøre med dette albumet. Jeg vil bare gå all in på girl in red i 2024. Jeg er på et punkt der jeg er villig til å fly.» – Marie Ulven

Vi gleder oss til å fly med deg i Spektrum 3. oktober, Marie!

Konserten har ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Ståplass anbefales ikke for barn.