Nyheter

Årets julegavetips fra Ticketmaster!

Julaften nærmer seg plutselig med stormskritt. Tiden hvor kos, god mat, familie og gode venner står på agendaen. I tillegg skal gaver kjøpes inn, og da kommer alltid spørsmålet “hva skal man gi bort til jul i år?” Vel, i en tid hvor de fleste har alt de trenger, hva med å gi bort noen fine opplevelser? Vi har laget en oversikt med noen eksempler vi tror vil skape mer glede enn enda en pakke med sokker.

Karpe – SAS Spektrum x 10, Oslo Spektrum, Første show 7. august 2021 
Karpes musikalske prosjekt SAS PLUS / SAS PUSSY er langt fra over. Chirag og Magdi lover nemlig det sjukeste liveshowet noensinne når de i august 2021 inntar Oslos storstue i en hel måned – denne gangen for å holde hele ti konserter. Ståplassene til alle konsertene forsvant i en fei når billettene gikk i salg, men frykt ikke – det vil være mulig å stå, danse, synge og gråte fra sitteplassene også!

Taylor Swift, Voldsløkka 26. juni
Taylor Swift, en av vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006. I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge, og 26. juni kommer superstjernen tilbake til Norge. Konserten blir garantert en perfekt gave under årets juletre. 

“Hun kommer til å sette fyr på Norges største konsertarena, Voldsløkka, og vi forventer en kveld som går inn i historiebøkene!”

– Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i All Things Live

Kendrick Lamar, Voldsløkka 27. juni
Lørdag 27. juni inntar ingen ringere enn selveste Kendrick Lamar Oslo Sommertid. Den amerikanske rapperen og låtskriveren har vunnet hele tretten Grammys, seks Billboard Music Awards og den prestisjetunge Pulitzer Prize for albumet DAMN. Dette blir hans femte, men største konsert i Norge noensinne! Dette er en god gave til alle som liker hip hop og et forrykende live-show! Billetter i salg torsdag 19. desember

Kevin Vågenes, Latter i Oslo – Premiere 28. oktober
Når Kevin Vågenes, kjent for sine fantastiske parodier, og stjerne i serien Parterapi, tar meg seg sine kjente karakterer på scenen blir det garantert latter. De høyt elskede karakterene fra serien blir selvfølgelig med på scenen, i tillegg til at man blir bedre kjent med Kevin bak masken. En kveld fylt med latter er alltid en god idé.

KISS, Sandnes 20. juni
Det legendariske bandet KISS kommer til Norge under sin avskjedsturné, End Of The Road World Tour, og har bestemt seg for å ta turen til til Øster Hus Arena i Sandnes. Uten tvil et av de mest legendariske livebandene som finnes, og det er uten tvil om at dette er en gave man kommer til å bli glad for. 

Tons of Rock, Ekeberg 25. – 27. juni
Etter tidenes suksessår i 2019 med en dobling i publikumsrekorden er Tons of Rock igjen klar for å imponere. Årets datoer er 25. – 27. juni 2020, og finner sted på Ekeberg. Ta med en venn eller et familiemedlem på tidenes opplevelse. Med navn som Iron Maiden, Faith No More og Deep Purple på plakaten er dette nødt til å være den beste gaven man kan få. 

Katie Melua, Oslo Spektrum 30. september
Med sin vakre og sjelfulle stemme kommer Katie Melua garantert til å lage konsertmagi, og etter en enestående konsert sist gang hun var i Norge returnerer hun nå for å gi folket en helt unik konsertopplevelse. Dette blir en magisk kveld, og en magisk julegave.

a-ha, Oslo, Trondheim, Oslo & Stavanger
Norges store stjerner i a-ha har en omfattende verdensturné neste år, og kommer selvsagt til de største byene i Norge også. 35 års-jubileet til tidenes norske pop-suksess er den perfekte gaven til noen man er glad i. Uten tvil en konsert man vil få med seg!

Så som i himmelen
Det er mange som foretrekker en god musikal over konserter. Fortvil ikke, vi har julegavetips til alle! Musikalen, Så som i Himmelen, er den fine musikalen som fikk hele Norge og Sverige til å både le og gråte. Filmen med samme navn har blitt hyllet, og er en av svensk filmhistories mest populære. Musikalen er sett over 130 000 publikummere, og fått strålende anmeldelser. Se den på Oslo Nye Teater i 2020. Spilles fra 30. januar. 

Kristin Lavransdatter, Akershus Festning og Bergenhus Festning
Den spektakulære utendørsmusikalen hvor man følger Kristin Lavransdatters fascinerende og begivenhetsrike liv er verdt å få med seg. Showet spilles både i Oslo og i Bergen, og vil bli en av årets største musikalopplevelser du får. Dette er en flott gave å gi bort til noen andre (eller til seg selv). 

Paw Patrol, Oslo Spektrum 18. april
Julen er også for de små og vi har selvfølgelig gaver som er barnevennlige! PAW Patrol Live “Redningsløpet” er en av verdens største turnerende show for barnefamilier. Showet er basert på den populære TV-serien fra Nickelodeon, og foregår på norsk. Dette er et av de meste elskede program hos de mindre, og vil garantert bli et av de mest elskede showene. Dette er en gave som vil spre glede for hele familien. 

Christine Hope: Hope & Hingsten, Bergen – Premiere: 6. februar
Og om musikaler, konserter og barneshow ikke er noe for deg vil Christine Hope sitt show “Hope & Hingsten” sette lattermusklene i gang. Sammen med den internasjonale komedieskuespilleren Frode Gjerløw kommer det til å bli levert et knall show, med sang, musikk, finurlige morsomheter og ikke minst fysisk komikk. Den prisbelønte komikeren er absolutt verdt å få med seg. 

Dua Lipa, Oslo 13. mai
Den fremadstormende popstjernen tar turen innom Norge i 2020 og turneen, som røper navnet på det kommende albumet “Future Nostalgia”, vil bli en spektakulær affære. Når Dua Lipa entrer Oslo Spektrum blir det garantert stappfullt av hits, deilige poplåter og gåsehudstemning. En konsert man bare MÅ få med seg, og en perfekt gave til alle musikkelskere.