Nyheter

Gratulerer med dagen Sverige! 🇸🇪

Det er Sveriges nasjonaldag og vi feirer ved å gi dere noen av de mange svenske artistene som spiller på norske festivaler i år. Hipp hurra for Sverige🇸🇪

Zara Larsson

Zara Larsson besøker mange festivaler i sommer. Fra Trondheim til Stavanger, Kristiansand og Tønsberg. Zara er kjent for å være helt rå live og denne sommeren er det mange muligheter å få oppleve henne live!

The Cardigans

Husker du «Lovefool»? Du vet sangen som var soundtracket til filmen Romeo & Juliet (1996). I tillegg til andre klassiskere som «You’re the storm», «My favourite game» og «For what its worth». The Cardigans spiller på PiPfest neste uke!

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso er en av de største musikkartistene fra Sverige om dagen. Han kommer fra en musikalsk familie, som sønn av artisten Pernilla Wahlgren og fetter til Sebastian Ingrosso i Swedish House Mafia. Han besøker både Trondheim og Tønsberg denne sommeren!

Tove Lo

Det kommer til å bli rått å ha en av Sveriges ukronede pop-dronning i Norge denne sommeren.

Ghost

Kritikerroste Ghost lagde en satans fest sist de besøkte Oslo Spektrum, og har befestet sin posisjon som et av verdens aller viktigste rock- og metallband. Denne sommeren besøker de Tons Of Rock i Oslo og det blir garantert god stemning!

First Aid Kit

Søstrene Johanna og Klara i First Aid Kit har etablert seg i den absolutte elitedivisjon av nordisk musikkeksport! Denne sommeren besøker de OverOslo og Bergenfest!

Hellacopters

Hellacopters leverte som bare det på fjorårets Tons of Rock og i år tar svenskene turen til vestlandet og Bergenfest!

Miss Li

Miss Li heter egentlig Linda Karlsson, og har markert seg som en vital og energisk artist i hjemlandet, med utsolgte turneer og stadig nye hits. Hun var den mest strømmede kvinnelige svenske artisten på Spotify i 2020. Denne sommeren besøker hun flere norske festivaler!