Nyheter

Norges nye superstjerne, Emma Steinbakken, til Oslo Spektrum!

Emma Steinbakken har opplevd eventyrlig suksess i årets sesong av Hver Gang Vi Møtes, og topper listen over de mest populære låtene på Spotify i Norge - etter 2 utsolgte konserter på Rockefeller i april er det hennes tur til å innta Oslos storstue, lørdag 2. mars 2024!

Billetter i salg 9. juni kl. 10:00

Den siste tiden har 20 år gamle Emma Steinbakken fra Jessheim regjert topplistene med sine tolkninger fra TV2-programmet Hver Gang Vi Møtes, hvor covrene hennes av Bjørn Eidsvågs «Floden» og Isahs «Delilah» har kranglet om førsteplassen i flere måneder. Til sammen har tolkningene hennes snart nådd svimlende 40 millioner streams. Samtidig har Emma jobbet på spreng med sitt debutalbum som kommer i 2023 – hvor første singel «Can’t Fight This Feeling» kom i oktober i fjor, og den nære og ærlige balladen «Parents» kom i mars.

Hun slapp nylig også singelen «Home» som allerede er a-listet på p3s spillelister.

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018 da hun som 15-åring slapp debutsingelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 24 millioner ganger på Spotify alene. En fantastisk livedebut på by:Larm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt om i Europa samtidig som hun signerte platekontrakt i Tyskland og USA.

Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 20 år gamle Emma gjort ferdig videregående skole, rukket å bli nr 1 på Spotify hele tre ganger, sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace, Broiler og Kamelen. Hun fikk og, som alle andre, endelig kommet seg ut på veien igjen i fjor sommer –  med høydepunkt som Slottsfjellfestivalen og NEON i Trondheim – og fulgte opp med egen turné høsten 2022 og 2 x utsolgt Rockefeller våren 2023.

Emmas reise og suksess er et resultat av hennes talent og evne til å nå ut til hele det norske folk, på tvers av alder. Vi gleder oss til hun skaper full fest i Oslo Spektrum til neste år!

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Ståplass anbefales ikke for barn.

Billetter i salg fredag 9. juni kl. 10:00!